LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Timmy Trumpet x Scooter x For Those About To Rave

we ❤️ music

Timmy Trumpet face echipă cu Scooter pentru “For Those About To Rave”

Timmy Trumpet face echipă cu Scooter pentru “For Those About To Rave”. Cel mai de succes proiect techno din Germania, SCOOTER, a sărbătorit deja un mare succes internațional împreună cu superstarul australian DJ TIMMY TRUMPET pe single-ul PAUL IS DEAD în 2020. Deci a fost doar o chestiune de timp până când sinergiile lor comune au revenit.

FOR THEOSE ABOUT TO RAVE este deja blocat în setlist-urile actualului sezon în aer liber 2023, unde SCOOTER va zgudui mulțimi din Germania până în Anglia și Scandinavia la cele mai mari festivaluri – precum și în turneul lor în aer liber GOD SAVE THE RAVE!

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/ForThoseAboutToRavePR

Cu cel mai recent Top 5 LP al lor (al 20-lea album de studio) GOD SAVE THE RAVE, SCOOTER poate acum să privească înapoi la peste 30 de milioane de discuri vândute, peste 2,5 miliarde de stream-uri, 23 de hit-uri în top 10, 90 de premii de platină și nenumărate locuri de afiș la festivaluri importante de pe tot globul!

DJ, producător și instrumentist live TIMMY TRUMPET este, fără îndoială, unul dintre cei mai explozivi artiști din scena muzicii electronice. În calitate de artist premiat, multi-platină (DJ Mag Top 100 Ranking #8), TIMMY TRUMPET a ajuns până în vârf. Doar single-ul său revoluționar „Freaks” a fost difuzat în flux de peste jumătate de miliard de ori. Colaborările cu DJ precum Armin Van Buuren, Hardwell, Afrojack, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, R3HAB, W&W, ALOK și KSHMR, plus concertele la festivaluri precum Tomorrowland, Ultra și EDC oferă o dovadă suplimentară a ascensiunii sale rapide către succes.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT