LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Klyde “În dragoste nu știu dacă voi găsi fericirea, dar muzica mă ajută să trec prin toate stările când e cazul”

După ce l-am văzut la un show de talente Claudiu Nergheș sau Klyde a debutat într-o carieră solo iar acum pregătește o primă colaborare muzicală.

WeLoveMusic a stat de vorbă cu solistul și iată ce am aflat.

WeLoveMusic: Pentru început cine este Klyde și de unde vine?

Klyde: Numele meu adevărat este Claudiu Nergheș iar KLYDE este un om pasionat de artă, de frumos, și de muzică care te face să simți ceva. Un artist complex și perseverent, veșnic în căutarea descoperirii de sine și a fericirii. Vin de undeva din cosmos, dar în viața asta vin din Cluj, și momentan locuiesc la București.

Ce faci perioada asta din punct de vedere muzical?

Am compus și am lucrat multe piese în perioada asta, atât pentru mine cât și pentru colegii mei de la studioul nostru independent, DarkViolet Records. Aștept să iasă câte una, câte una și să văd ce reacții primim. De unele sunt foarte entuziasmat!

Cât de mult te-a afectat pandemia asta?

Nu m-a afectat atât de mult ca și pe alții, m-a afectat pe partea cântărilor și a interacțiunii cu producători și diverși colaboratori de studio, la un moment dat nu mai puteam termina proiectele începute din cauza restricțiilor. În rest în viața personală sincer nu m-a afectat, eu sunt o fire introvertită și a fost perfect fără să mă streseze nimeni la cap.

Te-ai apucat de ceva nou în pandemie? Să faci bani din altceva?

Eu am avut dintotdeauna un job pe lângă proiectul meu muzical, deci nu a trebuit să mă stresez foarte tare.

Ai luat și tu coronavirus?

Am avut norocul să scap până acum, am avut grijă și am respectat regulile, cum îndemn pe toată lumea să o facă, și m-am și vaccinat

Când vei lansa ceva nou? Te-ai gândit la o colaborare muzicală?

Voi lansa în sfârșit pe 29 aprilie prima piesă începută în pandemie anul trecut, prima mea colaborare, cu colega mea NAJAH. Se numește “Lonely hour” și este o piesă de suflet pentru noi și credem că are ceva special, aștept să fie lansată în lume. Pregătim și un clip interesant regizat de Diana Duhomnicu, cu care lucrăm la tot ce ține de partea vizuală.

Când ai început să faci muzică?

Simt că dintotdeauna cumva asta am făcut, de când sunt mic, aproape toate amintirile mele sunt legate de muzică. Profesional am început prin 2012, când am lansat primele piese oficiale, ulterior în ultimii ani fiind cu Roton. Acum, din dorința de a decide eu pentru mine, am ales să fiu artist independent.

Cum stai cu dragostea? Cât de mult iubești muzica?

În dragoste nu știu dacă voi găsi fericirea, dar muzica mă ajută să trec prin toate stările când e cazul. Iubesc muzica pentru că aduce oameni împreună pentru un scop comun, și cum am mai zis și altă dată, este cea mai aproape metodă de călătorie în timp pe care o avem. De câte ori nu ai redescoperit o melodie de demult, și ascultând-o ai fost transportat fix în vremea aceea?

Ce planuri ai pentru următoare perioadă? La vacanță te-ai gândit?

Am în plan să lansez tot ce am lucrat de când a început pandemia, și eu cât și colegii mei, și să găsim metode cât mai eficiente de promovare și creștere, adaptate la situația actuală. La vacanță mă gândesc zi de zi, voi merge acasă la Cluj de Paști, la o plajă sper că la vară!

Un mesaj pentru cititori?

Trăiți în prezent și deschideți-va mintea și inima, pentru a vă descoperi și a putea fi cu adevărat fericiți. Orice problema are o rezolvare și nimic nu este cu adevărat atât de rău precum pare. Fiți recunoscători pentru fiecare zi, oricât de neînsemnată vi s-ar părea. Pregătiți-vă de ceva frumos pe 29 Aprilie! ✨#LonelyHour

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT