LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
liviu teodorescu - praf de stele

we ❤️ music

Liviu Teodorescu a lansat a doua piesă de pe LiTE Moments Vol. 4 – „Praf de stele”

Încă din versurile primei piese lansate de Liviu Teodorescu de pe LiTE Moments Vol. 4 pe 20 iulie 2021, „Pe curând”, artistul ne-a lăsat un indiciu despre cum se va intitula cea de-a doua piesă: „Am fost prea high de la atâta praf de stele/ Stăpân pe galaxii, dar ne-am cam pierdut prin ele”.

Dacă în „Pe curând”, Liviu cânta despre o poveste de dragoste ce era pe cale să apună, în piesa „Praf de stele”, artistul abordează o topică filosofică, de introspecție, care ne face să reflectăm asupra existenței noastre, asupra rostului nostru în viață și a moștenirii pe care o lăsăm în urmă: „Unde ne duce toată fuga? / Toată strădania si truda? / Neliniștea și tevatura? / Toată iubirea, toată ura? / Că suntem numai o sclipire, care se pierde într-o clipire, / Ce ai putea lăsa în urma ta și timpul n-ar putea lua?”.
Mai mult, tocmai pentru că existența noastră este limitată și câteodată, aparent, insignifiantă, Liviu Teodorescu ne îndeamnă să-i dăm un „meaning” prin a fi oameni, adică prin a da o mână de ajutor oricând putem: „Oricât de sus am ținti, / Țoti vom ajunge într-o zi praf de stele, / Așa că hai, dă o mână cui are nevoie”. Această piesă cu semnificații profunde a fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar mix-ul și master-ul au fost realizate de Max Kissaru. Videoclipul a fost regizat de Loyal Trip Cartel și debutează cu Liviu care își începe discursul muzical, urmând ca acesta să se alăture band-ului său într-un decor romantic, care dă tonul atmosferei de meditație și visare.
Referitor la LiTe Moments, Liviu Teodorescu a declarat: „Deja e o tradiție ca în fiecare an să lansez #LiTeMoments. E un proiect care mă reprezintă și care mă face fericit. E ca un refugiu muzical, în care îmi permit să lansez orice îmi doresc. Și, culmea, piesele astea au ajuns cel mai mult la sufletele oamenilor. Abia astept!”.
Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum “Mulțumesc”, melodie ce a făcut furori și a fost prezența în top 10 pe TV & Radio și care face parte din LiTE Moments volumul 3, “Mi-ai pus ceva în pahar”, “Unde îți zboară gândul”, “Cerule” feat. Bruja și “Sar pe noi” feat. Dorian Popa. La începutul acestui an, Liviu a colaborat cu JO pentru single-ul “Fluturii” și cu Manuel Riva pentru piesa „Muzele”. Cea mai recentă colaborare a lui Liviu Teodorescu este cu Amuly pentru piesa „Modestia”. La sfârșitul lunii iulie, Liviu Teodorescu a lansat prima piesă de pe LiTEMoments Vol. 4, intitulată „Pe curând”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT