LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
The Weeknd

we ❤️ music

The Weeknd a lansat albumul “Dawn FM”

Acesta conține 16 piese, în care artistul canadian colaborează cu Tyler, The Creator, Lil Wayne, Quincy Jones, Oneohtrix Point Never și Jim Carrey. Noul proiect a fost anunțat în 2021, când The Weeknd a făcut mai multe referiri în cadrul interviurilor pentru Rolling Stone, Variety, dar și pe platformele sale de social media.

Single-ul “Take My Breath” a fost lansat pe 6 august. Artistul a publicat coperta oficială a albumului pe 4 ianuarie, iar în următoarea zi acesta a făcut public tracklist-ul. Cântărețul canadian a apărut în “103.5 Dawn FM”, o experiena de live stream care a fost difuzată exclusiv pe canalul Amazon Music de pe Twitch și în aplicația Amazon Music. Produsele exclusive pentru eveniment, inclusiv un hanorac, tricou și bluza în ediție limitată, sunt disponibile acum pe amazon.com/theweeknd și în aplicația Amazon Music. Fanii vor putea achiziționa produsele pentru următoarele 48 de ore.
Dawn FM Track Listing: 1. Dawn FM. 2. Gasoline, 3. How Do I Make You Love Me?, 4. Take My Breath, 5. Sacrifice, 6. A Tale By Quincy (feat. Quincy Jones), 7. Out of Time, 8. Here We Go…Again (feat. Tyler, The Creator), 9. Best Friends, 10. Is There Someone Else?, 11. Starry Eyes, 12. Every Angel is Terrifying, 13. Don’t Break My Heart, 14. I Heard You’re Married (feat. Lil Wayne), 15. Less Than Zero si 16. Phantom Regret (feat. Jim Carrey)

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT