LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Kalif “Fiind un mare fan al reggaetonului mi-ar plăcea să colaborez cu nume ca J Balvin sau Maluma”

„Sunt un workoholic asumat dar îmi plac foarte mult și vacanțele”

I-am ascultat piesele și colaborările lui Kalif și am observat că este un adevărat camelon. Astfel că WeLoveMusic a stat de vorbă cu solistul și am realizat un interviu exclusiv pentru cititorii noștri.

WeLoveMusic: Pentru cititorii noștri care nu știu, care este numele tău adevărat și de unde te-ai inspirat pentru numele de scenă.

Kalif: Salutare, numele meu este Constantin Stilpeanu și de-a lungul timpului ca orice rapper am avut mai multe nume de scenă pentru că așa suntem noi nehotărâți în privința asta. În 2013 când am decis să mă apuc serios de muzică mi-am luat numele de KALIF care înseamnă lider.

Ce faci în perioada asta? Lucrezi la alte piese? Am văzut că ești prezent pe youtube cu mai multe colaborări…

Da, am foarte multe proiecte în desfășurare, mai am încă două videoclipuri filmate și săptămâna viitoare o să-l filmez pe al 3 lea în colaborare cu un artist surpriză.

Tu și Letty formați un cuplu muzical bine sudat. Pentru cei care nu știu, care vă e povestea?

Povestea noastră începe în 2018 când eu am contactat-o pe Letty pentru o colaborare după ce am am văzut-o pe instagram într-o filmare de la București FM. Mi-a plăcut vocea ei foarte mult și modul în care transmite emoția prin muzică, sincer nici nu știam că este din România la momentul ăla. Ulterior am scris primul nostru hit “Iubește-mă și atât” care a strâns peste 13 milioane de vizualizări pe Youtube.

Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Sunt o persoană cu vise și idealuri foarte mari, sunt extrem de ambițios și dacă îmi fixez un target nu mă las până nu îl ating, funcționez pe principiul “Never give up”.

Cu cine ți-ai dori să cânți de la noi sau de afară?

Hmmm… depinde, când am o piesă încerc să aleg varianta cea mai bună pentru a scoate potențialul maxim din piesa respectivă, e mai mult o decizie de moment, nu am preferințe sunt mulți oameni talentați atât în România cât și în afară. Fiind un mare fan al reggaetonului mi-ar plăcea să colaborez cu nume ca Bad Bunny, Annuel, Ozuna, Rosalia, J Balvin, Maluma.

Dacă ai fi o melodie care ar fi aceasta?

Ambitionz az a ridah – 2pac

Dacă ai fi un animal sălbatic care ți-ar plăcea să fii?

Mai mult ca sigur aș fi lupul Alfa.

În ce țară ți-ar plăcea să trăiești?

Până acum din ce am vizitat și experimentat clar Spania este pe primul loc.

Îți dorești o vacanță sau ești workoholic?

Sunt un workoholic asumat dar îmi plac foarte mult și vacanțele, sunt foarte multe locuri pe care aș vrea să le vizitez de la piramidele din Egipt până la Hollywood.

Ai un mesaj pentru cititori?

Dacă aveți idealuri mari nu ascultați oamenii mici care va spun că este imposibil, puterea se află la voi.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT