LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ChelseaCutler

we ❤️ music

Chelsea Cutler a lansat „Men On The Moon”

Chelsea Cutler a lansat „Men On The Moon”. Piesa sosește după săptămâni în care a fost prezentată pe rețelele de socializare și a interpretat-o ​​live în turneu, creând așteptarea fanilor și semnalând începutul unui nou capitol pentru artist.

Pe melodie, Chelsea cântă pe o melodie in care se regaseste pianul, accentuată de o chitară acustică și delicată. Prin livrarea ei de vis și versurile încărcate emoțional. Din punct de vedere sonor și tematic, Chelsea evoluează din nou.
Ea spune: „‘Men On The Moon’ este o melodie specială, specială pentru mine. Mergând în această vară, am vrut să mă provoc să sap mai adânc și să mă confrunt cu emoțiile pe care anterior nu aveam capacitatea de a le face față. Există atât de multe nuanțe ale relațiilor și ale durerii de inimă, încât pur și simplu ne străduim să înțelegem. Această noțiune este uluitoare pentru mine și este ceea ce m-a inspirat să scriu această melodie.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/MenOnTheMoonPR

Săptămâna viitoare, Chelsea încheie partea a doua a turneului „When I Close My Eyes”. Turneul este o continuare a primei etape din primăvara anului 2022 și urmează o serie de spectacole de festival la Coachella, Lollapalooza, Governor’s Ball și multe altele.

În martie, Chelsea a lansat ediția deluxe a albumului ei “When I Close My Eyes”, cu single-ul preferat de fani „the lifeboat’s empty!”. When I Close My Eyes a fost scris, înregistrat și produs de Chelsea cu mai mulți artiști și colaboratori. Albumul a primit laude pe scară largă de la NPR’s Weekend Edition, Variet, MTV News, Entertainment Tonight, COMPLEX, UPROXX, Consequence, HYPEBAE, Ones To Watch și multe altele. În plus, Chelsea a interpretat „Devil On My Shoulder” la The Late Show with Stephen Colbert și a fost inclusă pe lista Forbes 30 Under 30 din 2021.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT