LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
The Motans și Killa Fonic x STESUN

we ❤️ music

The Motans și Killa Fonic împart tot ce simt în ,,STESUN”

Are cineva încărcător de iPhone? Oricât de accesibilă ar fi lumea internetului, unele sentimente nu pot aștepta cele două bife albastre. Atunci, pui mâna pe telefon și suni persoana pentru care ți-ai dat seama că nutrești sentimente și ai vrea să-ți fie aproape. În căutarea semnalului sunt și The Motans și Killa Fonic, doi maeștri ai versurilor, care și-au pus laolaltă eul liric pentru piesa ,,STESUN”, cu beat molipsitor și afirmații care te vor trimite cu gândul la persoana iubită.

Piesa a fost compusă de The Motans, Killa Fonic și Alex Cotoi, care s-a ocupat și de producție.
,,<<STESUN>> e piesa care vorbește despre acel moment în care dragostea ajunge să prevaleze orice sentiment. Chiar dacă există orgolii în dragoste, sentimentele de iubire câștigă întotdeauna. Există și o anumită melancolie în a avea mereu pe acel cineva aproape și asta am vrut să surprindem în piesa asta. Sper să vă placă.” ne spune The Motans.
“Sunt extrem de încântat să colaborez cu The Motans, dar și mai încântat că am cunoscut omul, Denis” ne spune Killa Fonic.
The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Debutând în 2016 cu piesa ,,Versus”, artistul a ajuns repede la inima publicului, prin hituri precum „Weekend”, „Poem”, „Jackpot”, „August” sau „Înainte să ne fi născut”. Lansările sale ocupă constant topurile radio, primele sale două albume, “My Gorgeous Drama Queen (2018)” și “My Rhythm & Soul (2020)” s-au vândut în mii de exemplare fizice, iar cel de-al treilea, lansat în 2022, “Great Expectations”, este în plină ascensiune. Ultima sa colaborare alături de Irina Rimes, pentru piesa ,,Gata de zbor”, se bucură atât de susținerea fanilor, cât și de cea a radiourilor. După lansarea EP-ului “Midnight Gems”, în care The Motans a colaborat cu nume sonore din sfera muzicii urbane, artistul a lansat “Rehab”, un EP conceptual care privește și analizează dragostea prin intermediul a diverse adicții.
Creativitatea artistică, lejeritatea muzicală și onestitatea brutală îl fac pe Killa Fonic un artist unic în România. Killa și-a început cariera muzicală în proiectul Șatra B.E.N.Z., alături de care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2. Artistul a început să își lanseze propriile materiale solo înainte de a părăsi grupul în 2019, mai exact albumele ,,Ramses 1989”, ,,Lamă Crimă”, ,,Emotiv Munteana” și “Trendsetter”. Ulterior, acesta a mai înregistrat încă 5 albume: “III”, “BeetleJuice”, “2089”, “Terra Vista” și “Osvaldo”. Fiecare lansare a sa a avut impact asupra zonei urbane, unele depășind chiar și granițele, bucurându-se de succes la TV și Radio. Printre cele mai mari hit-uri Killa Fonic se numără „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas” feat. Nane & Azteca & bbno$, „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. Nane. Artistul a colaborat cu nume sonore din industria muzicală românească, precum: ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI, etc. Colaborarea sa cu Delia pentru piesa „Cum am știut” a fost un real succes, ajungând în Top 10 cele mai difuzate piese pe radio săptămânal de la lansare și până în prezent. În plus, piesa a petrecut 20 de săptămâni în Top 10 cele mai difuzate piese de pe TV. Piesa ,,Miami Bici”, piesă de pe coloana sonoră a filmului cu același nume, a ajuns pe locul #1 în AppleMusic, la categoria Hip-Hop/Rap și pe locul #1 în topurile Spotify. A fost, de asemenea, desemnată Top Romanian Track 2020, fiind cea mai ascultată piesă a anului în România. În plus, ,,Brasileira”, piesă de pe coloana sonoră a filmului “Teambuilding”, în colaborare cu RAVA, a strâns 19 milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe #3 în topurile Spotify. În plus, de la lansare au fost realizate 19.900 de videouri pe platforma TikTok. La sfârșitul lui 2022, Killa Fonic a lansat noul său album ,”Osvaldo”, o combinație de sunete old school, trap și jazz.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT