LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Masego a lansat You Never Visit Me

we ❤️ music

Masego a lansat „You Never Visit Me”

Masego a lansat „You Never Visit Me”. Piesa este o reflecție sinceră asupra modului în care dragostea poate fi pusă pe margine în timp ce își urmărește visele. Multi-instrumentalistul de jazz/hip-hop/R'n'B a înregistrat piesa cu producătorul câștigător al GRAMMY® Wu10 (J. Cole, Ari Lennox) și Todd Pritchard (Trippie Redd, Tinashe) la studioul Wu10 din Huntsville, AL, și cu co-producătorul Louie Lastic (Kehlani, Ambré) în Los Angeles. Justus West (Alicia Keys, John Legend) se alătură la chitara electrică.

„You Never Visit Me” urmează „Say You Want Me”, o altă piesă de pe viitorul album al lui Masego. NPR a salutat „Say You Want Me” drept „o tăietură vibrantă… care se stabilește undeva între amapiano și dancehall”. VIBE a lăudat „R&banger-ul ritmic cu dantelă afrobeats”.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/YouNeverVisitMePR

Biletele pentru turneul Masego You Never Visit Me din 2023 au fost puse în vânzare săptămâna trecută și spectacolele au început imediat să se epuizeze, ceea ce a determinat adăugarea de spectacole la Terminalul 5 din New York City (2 aprilie), The Fillmore din Silver Spring, MD (8 aprilie) și The Wiltern din Los Angeles (28 aprilie). Spectacolul din 24 martie din Chicago a fost mutat la Salt Shed, din cauza cererii de bilete. Turneul amplu din America de Nord va fi lansat pe 13 martie cu un spectacol sold-out la The Observatory din Santa Ana, CA.Masego, care a acumulat până în prezent aproape două miliarde de stream-uri globale combinate în cariera sa, face în prezent turnee în Europa pentru a sprijini Study Abroad: Extended Stay, ediția deluxe a apreciatului său EP, care a câștigat o nominalizare GRAMMY® pentru Cel mai bun album R&B progresiv. Etapa epuizată a turneului australian a inclus un spectacol la Opera din Sydney.

După lansarea în 2018 a albumului său de debut, Lady Lady – care conținea hitul „Tadow”, care a fost certificat platină în SUA, diamant în Brazilia și aur în Mexic – Masego a pornit într-un turneu de mai mulți ani care l-a găsit vânzând bilete și cântând festivaluri pe fiecare continent, în afară de Antarctica.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT