LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
delia

we ❤️ music

Interviu: Delia “Probabil una dintre următoarele colaborări va fi cea cu Andra”

Delia este unul dintre artiștii cei mai îndrăgiți de la noi cu o mulțime de fani.

Deși greu de găsit, mereu pe drumuri, iată că am vorbit cu solista, în timp ce se afla în vacanță, despre muzică și proiectele viitoare iar ce a ieșit puteți citi în continuare într-un interviu exclusiv!

WeLoveMusic: Ai lansat o nouă piesă, “Racheta”. De fiecare dată când scoți o melodie nouă ne iei total prin surprindere. Tu la ce te gândești înainte de premiera unei noi piese?

Delia: În general, încerc să nu am așteptări. Adică știu că mie îmi place, că am pus tot sufletul și energia pentru acea piesă, în acel moment. Sunt mulțumită de rezultat și bineînțeles că mi-ar plăcea să placă, să ajungă la cât mai multă lume, să fie o piesa apreciată, susținută. Dar cu timpul, am învățat să nu mă las descurajată de un feedback mai puțin favorabil și cred că acest echilibru e important. Sunt piese la care nu mă aștept care sunt super apreciate de fani, iar altele care mie îmi plac mult, nu au un impact extraordinar. E uneori mai greu să gestionez acest feedback, pentru că eu îmi compun piesele și chiar mi-aș dori să ajungă la mulți oameni.

Ai un grup de fani care îți ascultă piesele înainte de a le lansa?

Nu le ascultă înainte mereu, dar încerc să îi țin informați și aproape de tot ce înseamnă proiectul meu muzical, cariera mea.

Cum îți alegi colaborările? Sunt idei de feat-uri care nu ți-au plăcut?

De multe ori, colaborările pleacă de la o piesă, fie vin artiști și îmi propun să colaborăm, fie eu scriu o piesă și ne gândim cine s-ar potrivi. Nu sunt featuring-uri care nu mi-au plăcut, cred că fiecare își are sensul lui pentru momentul în care am lansat piesa.

Știm că îți place să călătoreșți. Atunci când pleci și îți vine o idee de piesă îți notezi ideile?

Îmi place enorm să călătoresc, chiar și acum vă scriu din vacanță. Da, în vacanță dacă sunt inspirată, compun, scriu versuri, mă gândesc la concepte de clipuri sau ședințe foto sau orice are legătură cu cariera mea muzicală.

Te-ai gândit cu siguranță la următoarele piese, însă este un artist cu care ai vrea să colaborezi?

Da, m-am gândit și la alte piese, îmi doresc să lansez cât mai multă muzică. Probabil una dintre următoarele colaborări va fi cea cu Andra, despre care am și vorbit în podcastul ei.

Când spui Delia spui muzică. Însă probabil nu se știe chiar totul despre tine. Ce ai dori să spui despre tine dacă ai putea? Și nu se știe

Puțină lume știe că eu îmi compun muzica și pentru mine este important că oamenii/fanii să știe acest lucru. În rest, se știu multe lucruri, poate chiar și multe altele care nu sunt reale.

Îți place să gătești ?

Nu știu dacă nu îmi place, dar pur și simplu, nu este una dintre activitățile pe care să o fac și să îmi vină natural. Nu gătesc nici eu, nici Răzvan.

Colecționezi ceva?

Parfumuri, am o colecție destul de numeroasă, pentru că sunt pasionată de parfumuri.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT