LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Renee Rapp a lansat Snow Angel

we ❤️ music

Renee Rapp a lansat “Snow Angel”

Renee Rapp a lansat “Snow Angel”, primul single de pe viitorul album de debut cu același nume. Albumul urmează sa fie lansat în această vară, cu balada evocatoare de astăzi servind drept single principal.

„Snow Angel” a fost produs cu Alexander 23 (Olivia Rodrigo, Tate McRae), care a condus și o mare parte din următorul album al lui Rapp. Fiind primul single din proiectul de debut, „Snow Angel” prezintă creșterea lui Rapp ca compozitoare, în timp ce ea continuă să-și completeze arta deja multidimensională. Alexander 23 și Rapp și-au dezvoltat pentru prima dată relația incontestabilă în timpul colaborării lor la „Bruises”.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SnowAngelPR

„Bruises” s-a lansat în februarie în ediția deluxe a EP-ului de debut al lui Rapp, Everything To Everyone – punctul culminant al unei erupții în 2022 care a inclus epuizarea tuturor emisiunilor sale principale, a obținut peste 200 de milioane de stream-uri globale și a câștigat premii de la MTV Global PUSH Artist. Rapp este în poziția de a termina acest an și mai puternic, pe măsură ce se pregătește pentru a-și face debutul în film în Mean Girls Musical de la Paramount+ (produs de Tina Fey și Lorne Michaels).

În timp ce Rapp a făcut oamenii să se îndrăgostească de personajele ei, ea este pregătită să împărtășească o latură mai vulnerabilă a ei. Este o artistă care își spune fără rușine adevărul în toate piesele ei, fie că este vorba de balade emoționale sau hituri pop. „Snow Angel” face exact ceea ce v-ați aștepta de la o piesă de titlu: oferă o fereastră către cel mai personal corp de lucru al lui Rapp de până acum.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT