LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
petra sunt bine

we ❤️ music

„Sunt bine” e mesajul Petrei, celei mai noi apariții pe scena muzicală

Petra a lansat prima sa piesă din cariera muzicală, „Sunt bine”. Single-ul vorbește despre tot ce a fost și acum a rămas în trecut, iar versuri precum „Pun amintirile cu noi pe foc. Dar ele se întorc, se tot întorc la mine. Și dacă tot ai întrebat, în rest sunt bine” dezvăluie felul în care PETRA își deschide sufletul prin muzică și lasă trecutul în spate pentru un viitor mai bun.

Iubirea, pe cât de dulce este, pe atât de amară poate deveni atunci când persoana iubită alege să plece din viața ta și să te lase singur pe un drum pe care tu trebuie să înveți să mergi din nou. „Toată lumea a trecut printr-o despărțire într-un anumit moment, clipă ce culminează cu clasica întrebare: «ești bine?» Și NU ești. Te simți rănit, furios, devastat, însă tot ce îi poți spune în acel momentul este: «Sunt bine…». Adesea preferăm să mințim și să ne ascundem durerea după zâmbete, când de fapt avem o mulțime de probleme”, povestește Petra despre mesajul primei sale piese.
Clipul o prezintă pe artistă prinsă în propriile amintiri pe care le retrăiește pentru ultima dată pentru a putea privi înainte. Petra deja a pregătit o mulțime de piese la care a lucrat împreună cu Gabriel Huiban. „Sunt bine” este o colaborare și cu Mattias Bylund, unul dintre cei mai apreciați aranjori de viori și brasi din lume care a lucrat cu artiști de renume precum Ariana Grande, Justin Timberlake, The Weekend și mulți alții.
Cei care i-au descoperit talentul au fost părinții ei, iar de atunci au început primele ore de canto ale Petrei, solfegiu, pian și respectiv primele concursuri. Artista Cat Music preferă să își scrie singură textele, pentru că viața sa o inspiră. Petra a pregatit deja o multime de piese împreună cu producătorul ei muzical Gabriel Huiban care îi este și manager.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT