LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Mellina - Bravo, ai stil! Celebrities

we ❤️ music

Mellina este noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Mellina (Mădălina Dumitru) este pregătită pentru o luptă stilistică de excepție și să cucerească publicul "Bravo, ai stil! Celebrities", cu ținute cât mai îndrăznețe și creative.

Artista va intra in competitia de stil a momentului miercuri, 17 noiembrie, dupa ce in in Gala de sambata Ioana Filimon a fost descalificata pentru incalcarea regulamentului “Bravo, ai stil!Celebrities”.

Mellina este cunoscuta publicului ca un artist complet, fiind cantareata, compozitor, producator si textier. Cunoscuta pentru hitul “Poza de album” featuring Vescan, care s-a bucurat de peste 70 de milioane de vizionari pe YouTube , si pentru colaborarile cu Edward Sanda, Andrei Stefanescu, Nosfezila, Mihai Chitu, Kamara, frumoasa satena a iubit inca din copilarie lumina reflectoarelor. A inceput sa danseze de cand avea  5 ani, pasiune pe care a urmat-o pana la 23 de ani, moment in care s-a apucat de muzica. In adolescenta a dansat in trupa Alb Negru şi de-a lungul timpului a compus piese pentru artişti precum Mira, Alina Eremia, Lora sau Kamara.

“Mi-am dorit sa intru in competitia <Bravo, ai stil! Celebrities> tocmai pentru ca este o provocare,  ceva cu totul nou pentru mine.  Referitor la ceea de ma caracterizeaza ca stil,  nu am pus niciodata pret pe accesorizarea hainelor, in general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru ca prefer sa ii cheltui pe experiente si sunt, cumva, in minus, in aceasta zona a modei. Am venit la <Bravo, ai stil! Celebrities> ca sa invat, sa evoluez. Doresc sa <cresc> si sa bucur oamenii de acasa”, a declarat Mellina, noua concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Calatoria stilistica a concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” continua in fiecare saptamana, de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00, la Kanal D!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT