LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Stephan x Jolene - In Razele Lunii

we ❤️ music

Stephan x Jolene au lansat piesa “In Razele Lunii”

Stephan & Jolene sunt doi artiști fresh DeMoga Music care au conturat un proiect pop-dance. Piesa a fost compusă de Ștefan Ioniță, Marius Moga și Bianca Dragomir în studiourile DeMoga Music.

“În Razele Lunii” este piesa lor de debut și pune pe note vulnerabilitatea. Mesajul melodiei este îmbrăcat în nuanțe poetice și face referire la dragostea absolută. Piesa transpune ascultătorul într-o lume feerică și mistică ascunsă în razele lunii. Sounde-ul melodiei ne duce cu gândul la un vals atemporal. Cei doi au conturat în versuri o frumoasă poveste de dragoste, care trece de barierele spațiului și timpului. Mesajul subliminal este că atât dragostea, cât și muzica vindecă. “Sperăm că piesă și întregul proiect pe care l-am pregătit să fie unul în care oamenii se pot regăsi.” Stephan

“Muzica mereu m-a ajutat să mă vindec în orice moment al vieții. Încă de la prima noastră sesiune, am simțit că proiectele pe care le vom lansa împreuna vor exprima exact și dinamica mea ca artist. Chimia dintre noi a venit natural încă de la prima sesiune avută. Sperăm din suflet că prima noastră piesă să fie una îndrăgită.”

Labelul DeMoga Music
este prezent pe piața muzicală din România din anul 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de succes, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Sebastian Dobrincu și mulți alții. DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori și producători. Catalogul DeMoga Music Publishing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care, un număr mare de piese number one și hit-uri în top zece, dar și numeroase sincronizări în zona de advertising și film.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT