LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Cuco x First Of The Year

we ❤️ music

Cuco a lansat piesa „First Of The Year”

Cuco a lansat piesa „First Of The Year”. Fanii au devenit îndrăgostiți de cântec după ce Cuco l-a inclus în playlist-ul pentru recentul său turneu din America de Nord. „First Of The Year” este o baladă psihedelică de vis, care urmează single-ul „Pendant”, pe care l-a împărtășit ca un omagiu adus bunicului său, precum și al doilea său album, Fantasy Gateway.

Cuco spune despre noul single, „‘First Of The Year’ este o melodie grozavă de care cred că oamenii se vor bucura, deoarece este o muzică viscerală care arată capacitatea mea de a scrie și de a produce. De asemenea, refrenul îmi oferă o atmosferă euforică pe care o iubesc.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/FirstOfTheYearPR

Fantasy Gateway, pe care Pitchfork l-a descris ca având „o strălucire nou-găsită”, marchează deschiderea unui nou capitol pentru Cuco și cariera sa înfloritoare. De-a lungul proiectului cu 12 piese, Cuco reflectă asupra experiențelor sale de adolescent în lumina reflectoarelor și de a ajunge la vârsta adultă. Fantasy Gateway include piesele remarcabile „Sitting In The Corner” cu Kacey Musgraves și Adriel Favela, „Fin Del Mundo” cu BRATTY, balada psihedelică „Time Machine” și „Caution”, care au sosit cu imagini create de Grin Machine și regizate de Cole Kush. După lansarea albumelor, Cuco a strâns acum peste 1 miliard de stream-uri.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT