LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Sore se bucură de succes peste hotare cu “I’m Gonna Miss You”

Zilele acestea Sore este fericită pentru că visul ei de a avea succes peste hotare s-a împlinit.

Și asta după ce simpatica solistă care a cântat în mai multe formule de trupe a colaborat cu DJ Sava pentru piesa “I’m Gonna Miss You” la care a filmat și un videoclip.

Sore și-a îndeplinit visul din copilărie de a face muzică și televiziune, iar acum asta face, fiind cooptată la proiectul “Vorbește lumea” de la Pro TV. “Toate celelalte, filmul și regia, au venit ca la carte. Mă bucur și mi-am demonstrat mie că visele se împlinesc. Vara această lansez foarte multă muzică în engleză și spaniolă, tocmai pentru că mi s-au deschis niște uși, în Spania, de exemplu, cu piesa “I’m Gonna Miss You” cu DJ Sava și am zis că dacă tot mi se deschid uși de ce să le închid, să pășesc prin ele. Am filmat și videoclip la piesa “I’m Gonna Miss You” în Tenerife. Era perioada în care dacă stăteai mai mult de 3 zile intrai în carantină. Deci a fost o zi dus, filmarea și a doua zi întors. La filmări a fost interesant că după o perioadă în care am văzut doar casa noastră am văzut și eu munți, mare, palmieri. Urmează în toamnă o melodie care va fi pansament pentru toate fetele, pentru inimi rănite. Melodia această cred eu că e poate cea mai bună melodie făcută pană acum”, ne-a mai spus Sore în exclusivitate.

Ce a făcut Sore pană acum?

Sorina Cătălina Mihalache s-a născut pe 3 noiembrie 1989, în București. La vârsta de 10 ani, a imitat-o pe Natalia Oreiro la concursul „Ploaia steluțelor” și a câștigat locul trei, iar la 11 ani, făcea pentru prima dată, parte dintr-o trupă, Dolly, împreună cu alte trei fete, alături de care lansa melodiile „În Weekend”, „Hei, Tarzan Tarzan”, „Am capul în nori”, „Dragă Johnny”. Această trupă s-a destrămat în anul 2002. Sore Mihalache are acum 31 de ani dar la 17 ani a participat la emisiunea „Faimoșii” – My band, by Marius Moga and Cătălin Măruță, unde au remarcat-o producătorii de la Play & Win și au format trupa Crazy Win, împreună cu doi băieți. Primul lor single, “Beautiful Lover” (2009), a avut foarte mare succes. După destrămarea acestei trupe, a cântat într-un proiect de cover-uri interpretate live, împreună cu Cici de la Sistem. În 2011, Sore a devenit artist MediaPro Music, unde lucrează cu Smiley & HaHaHa Production promovându-și atât single-ul „Love is music” cât și piesă „Stage of joy” alături de colegii săi din Lala Band cu care a jucat în serialele “Pariu cu viață” și “O nouă viață”. După aceste proiecte  început o carieră solo de succes.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT