LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Rian Cult lansează „Like You Did Before”, un imn despre o iubire pierdută

Artistul și producătorul Rian Cult lansează piesa „Like You Did Before”, un imn despre o iubire trecută care merge direct la inima celor care s-au îndrăgostit recent sau cărora le place să viseze cu ochii deschiși la amintirea unei foste relații.

Melodia este al treilea single de pe albumul de debut al artistului, pregătit de lansare în această toamnă. EP-ul „EXhibition of a heartbreak” este o călătorie muzicală despre procesul de vindecare al unei inimi frânte transpusă în artă. Rian a făcut pace cu trecutul, însă nu înainte de a împărtăși cu restul lumii o parte din emoțiile resimțite. „Piesa a fost scrisă într-un moment în care am simțit nevoia de a sublinia faptul că nu dorul de persoana iubită este cel care ne trimite în trecut, ci sentimentele resimțite de noi în prezența lor ne țin încă mintea captivă. Este dorul de modul în care ne făcea să ne simțim și lucrurile pe care le făceam împreună, de ideea persoanei, nu de ea în sine. Chiar dacă ne raportăm la trecut, ne raportăm la o amintire și un anumit feeling din acea perioadă.”, spune Rian Cult.

Fiecare single de pe EP-ul „EXhibition of a heartbreak” reprezintă un vernisaj al emoțiilor și trăirilor tânărului artist din ultima perioadă, reprezentat vizual printr-un editorial realizat de fotograful Valentin Bercea, la Centrul de Terapie prin Artă @atelieropendoors, și o colecție capsulă lansată în colaborare cu Ana Maria Mircea, creatoarea @im.not.an.artist.

Rian Cult (Adrian Culețu) este unul dintre cei mai promițători tineri artiști din industria muzicală românească – baterist, producător, vocalist și compozitor de muzică pop.

De origine din Constanța, Rian Cult a crescut ascultând multe influențe rock și hip-hop. Absolvent al Facultății Berklee College of Music din Statele Unite, licențiat în Writing și Producție Contemporană, cu accent pe Compoziție, Rian Cult s-a întors în România pentru a-și împărtăși viziunea pentru o vreme în țara sa natală. A cântat la tobe pentru și cu nume mari în România precum Nicu Patoi, Adrian Ciuplea („Vița de vie”), Mihai Ardelean, Florin Giuglea, Simona Nae etc.

Cu un fundal muzical format în ani de studii și sute de ore de repetiții, cariera sa muzicală este în continuă creștere atât la nivel național, cât și internațional. A început ca toboșar, apoi a început să cânte la chitară și voce. În 2018, a început să urmeze o carieră solo de cântăreț, compozitor și producător. Rian a scris muzică pentru artiști de pretutindeni. A început să înregistreze melodii cu artiști din zona Bostonului, precum Tristan Simone, Abram, Kastelo, melodiile reușind să adune aproape 1 milion de ascultări pe platformele de streaming.

Rian Cult are mult succes pe platformele de streaming, în special Spotify. Piesa „Sundays In New York” are peste un milion de stream-uri, fiind ascultată din țări precum Brazilia, Mexic, Australia și Statele Unite.

Rian Cult scrie acum piese pentru el, se pregătește de lansarea primului EP și produce și înregistrează pentru artiști locali și internaționali de renume.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT