LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
sting proiect

we ❤️ music

Sting a lansat proiectul “Russians (Chitară/Cello Version)”, al cărui profit va fi donat

Cântărețul și compozitorul Sting, care a fost de-a lungul timpul implicat în numeroase campanii sociale, lansează proiectul "Russians (Guitar/Cello Version" pe toate platformele de streaming.

Profitul rezultat din ascultări și descărcări va avea că beneficiar pe www.helpukraine.center, un centru non-guvernamental creat de către reprezentanții afacerilor locale din Ucraina, unde ajutorul medical și umanitar poate fi trimis de către oamenii de pe glob. Fondurile sunt procesate prin fundația de caritate germană, Ernst Prost, People for Peace – Peace for People.

Streaming link: https://umusic.lnk.to/RussiansPR

Pe fondul invaziei ruse a Ucrainei, Sting a decis să relanseze cântecul său din 1985, „Russians”, care a fost inspirat de Războiul Rece și a apărut inițial pe albumul său solo de debut (The Dream of the Blue Turtles).
Sting a declarat: „Am cântat rar această melodie în mulți ani de când a fost scrisă, pentru că nu m-am gândit niciodată că va fi din nou relevantă. Dar, în lumina deciziei sângeroase și teribil de greșite a unui om de a invada un vecin pașnic și neamenințător, cântecul este, încă o dată, o pledoarie pentru umanitatea noastră comună. Pentru curajoșii ucraineni care luptă împotriva acestei tiranii brutale și, de asemenea, mulți ruși care protestează împotriva acestui ultraj, în ciuda amenințării cu arestarea și închisoarea – Noi, cu toții, ne iubim copiii. Oprește războiul.”

Însoțit de violoncelistul Ramiro Belgardt cu Sting la voce și chitară, nouă interpretare, „Russians (Versiune pentru chitară/violoncel),” a fost produsă de Martin Kierszenbaum,mixată de Robert „Hitmixer” Orton și masterizată de Gene Grimaldi la Oasis Mastering.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT