LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Soolking - Suavemente

we ❤️ music

Soolking a revenit cu piesa „Suavemente”

Rapper-ul și cântărețul R&B algerian, Soolking, a revenit cu o piesă menită să inducă starea de bine și atmosfera zilelor toride de vară, intitulată „Suavemente”. Single-ul cu beat up-tempo, vine însoțit și de videoclip, și pune în valoare, dintr-o perspectivă fresh și captivantă, hit-ul „Suavemente Besame” al faimosului artist Elvis Crespo.

Piesa a fost scrisă de Soolking și Voluptyk, cel din urmă fiind responsabil și de producția track-ului. Videoclipul însorit, regizat de Soolking și Digital Nak, se mulează ca o mănușă pe beat-urile cântecului, ilustrând un peisaj idilic de vară, în care lumea se lasă purtată de ritmurile muzicii.

Din 2018, de când a impresionat pe toată lumea cu freestyle-ul său live la stația franceză de radio Skyrock (care a acumulat peste 308 milioane de vizualizări pe YouTube), Soolking a fost de neoprit. Proiectele lansate de artist până în prezent i-au întărit statutul drept unul dintre cei mai remarcabili artiști de pe scena franceză de rap și R&B.

Albumul său de debut, „Fruit du demon”, lansat în 2018, a avut succes internațional și a înregistrat peste 600.000 în vânzări la nivel mondial. Pe album au fost incluse hit-urile „Guerilla” și „Dalida” (care s-a pozițional pe al șaselea loc în topurile globale de pe Deezer chiar din ziua lansării).

În 2020, acesta a lansat cel de-al doilea album de studio, denumit „Vintage”, care s-a vândut în peste 355.000 de copii la nivel global. Pe acest album se regăsește si mega hit-ul „Melegim”, în colaborare cu Dadju.

În 2021, Soolking a lansat o piesă în colaborare cu Tayc – „Bye Bye”, care a strâns peste 18 milioane de vizualizări, și și-a unit forțele cu Rim’K pentru single-ul „Lela”, ce a înregistrat peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube. În prezent. Soolking a acumulat peste 6 miliarde de ascultări pe platformele de streaming de pe tot mapamondul, iar clipurile sale de pe YouTube însumează peste 1 miliard de vizualizări.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT