LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Paulina - Cantec de dor

we ❤️ music

Paulina lanseaza melodia “Cantec de dor”

La scurt timp dupa ce a intrat in portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music, Paulina, care a reînviat valul de neo-proto-electro-manele si a adunat o comunitate impresionanta in mediul online, lanseaza melodia "Cantec de dor"

„Cântec de dor” este o melodie cu influențe din folclor care vorbește despre durerea absenței iubirii. La limita dintre mahala și transcendență, Paulina poartă un dialog cu divinitatea despre dragoste”, a declarat Paulina.
Single-ul “Cantec de dor” este compus integral de catre Paulina, care a mai scris si melodii precum “Fetita mea de milioane” sau “Cat te-am iubit”, care sunt incluse pe albumul ei de debut, “Prin lume”. Materialul discografic, care include opt melodii, va fi lansat si in format fizic, pe suport vinyl, alaturi de Universal Music Romania.

Stream / Download: https://Paulina.lnk.to/CantecDeDorPR

Paulina cântă la pian, chitară, vioară și voce, dar se ocupă și cu partea de producție și compozitie. În plus, Paulina lucrează la un volum de poezie.

Cea mai cunoscută melodie din repertoriul Paulinei este „Fetița ta de milioane”, pe care a scris-o înainte de a hotărî să se mute la Bucuresti din Brașov, iar conceptul piesei este inspirat din filmul “Million Dollar Baby” – „Am făcut-o ca o analogie pentru povestea mea de dragoste cu un muzician autohton și ca o promisiune față de mine că voi ajunge acolo unde mi-am propus. E amuzant că îi arătasem tatălui meu piesa înainte să o lansez și mi-a spus că sigur nu o să asculte lumea așa ceva.”, a declarat Paulina intr-un interviu acordat Vice.com.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT