LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
amna si EMMA

we ❤️ music

AMNA pregătită pentru un nou început sentimental

Amna, invitata Emmei la podcastul în care învățăm să ne cunoaștem și să ne gestionăm emoțiile, DilEMMA, își deschide sufletul povestind roller coaster emoțional prin care a trecut în viața profesională, dar mai ales cea personală și ne învață lecția iertării, cum să rămâi cu inima deschisă în fața unor noi începuturi.

Cu o sinceritate debordantă, Amna, artista cu cei mai frumoși ochi din industria muzicală, povestește cele mai intime momente de vulnerabilitate din viața ei: anul în care a luptat cu un diagnostic incurabil greșit, decizia de a divorța în ciuda presiunii financiare, modul în care gestionează relația cu David, fiul ei de 9 ani.

Așa cu ne-a obișnuit, podcastul DilEMMA, are ca invitați personalități care vorbesc din inima, cu emoție, iar Amna, invitata din această săptămână transmite un mesaj puternic, pozitiv, de reinventare și renaștere din propriile drame.

Plecând de la propriul drum artistic marcat de interdicția părinților de a urma o carieră muzicală dar si de presiunea industriei muzicale de a cânta piese comercială pentru a fi un artist de succes, Amna concluzionează că “Succesul este greu de dus” când nu ești autentic și doar cauți validare din exterior.

Deși a trecut printr-un divorț, Amna, continuă să creadă în acea iubire ,,pentru totdeauna” și este deschisă către noi începuturi construite pe baze sănătoase în care există un echilibru între parteneri.

“Pentru mine David este tot. De multe ori mi-a spus că își  dorește de la mine să îmi refac viața. Fiecare moment greu prin care am trecut, m-a pregătit să fiu o mama mai bună pentru David. El este cel mai bun prieten al meu, este extraordinar de matur. Din păcate, a trecut prin niște momente prin care orice copil care iși vede părinții separați, trece și s-a maturizat repede și îmi spune “Mami, tu trebuie sa te iubești și te respecți, ca sa poată sa înțeleagă și oamenii aceia când iti negociezi contractele”.

“Sunt cel mai fidel om, prietena aceea pe care te poți baza și asta iti pot confirma prietenii pe care ii am de o viață. Nu plec decât când se ajunge la lipsă de respect sau abuz…”. a povestit Amna. Aveti link ul mai jos.
we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT