LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Simona Ruscu x Jumatatea Mea

we ❤️ music

Simona Ruscu lansează cel mai nou proiect muzical “Jumătatea mea”, în colaborare cu Sean Norvis, în rol de producător

“Jumătatea mea” este o piesă care marcheaza 5 ani de la cununia civilă a artistei Simona Ruscu. Acest proiect face parte din următorul album de muzică balcanică la care se lucrează în acest moment. De asemenea, versurile melodiei sunt dedicate tuturor celor care iubesc si cred in dragoste.

În 2019, Simona Ruscu lansa primul album de muzică folclorică bănăţeană, intitulat “Mi-o plăcut să cânt la nuntă”, iar anul trecut cântăreața a facut un prim pas spre un proiect de muzică balcanică, în cadrul căruia poate fi ascultat single-ul “Viaţa e pe primul loc”.
“Lucrez la acest proiect de câteva luni împreună cu Sean și pot spune că sunt foarte mulțumită de rezultatul final. Am pus suflet în acest material muzical și cred ca numai prin muzică poate fi schimbat ceva în lume. Ma bucur de o echipă perfectă, iar colaborarea va continua cu sigurantă”, a declarat Simona.
Simona Ruscu este o solistă de muzică populară și de petrecere, cu o experienţă de peste 10 ani, care a studiat Canto popular la Școala populară de Artă din Timişoara. Până în prezent, ea a cântat la sute de evenimente, atât în țară, cât și dincolo de granițe.
Piesa este disponibilă în toate magazinele digitale și este lansată de Audiophile Music România, o nouă casă de discuri, care face parte din grupul Norvis Music.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT