LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Luis Gabriel & Haziran

we ❤️ music

Luis Gabriel, interpretul hitului „Toate diamantele”, și-a surprins soția de ziua ei la miezul nopții

Unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de muzică balkanică, Luis Gabriel (24 ani) și-a sărbătorit zilele trecute soția într-un mare fel. Interpretul hitului ”Toate diamantele” a surprins-o pe Haziran cu puțin înainte de miezul nopții, în centrul Bucureștiului cu imagini și declarații de dragoste pe platforma principală a magazinului Cocor.

O surpriză la înălțime am putea spune că i-a făcut Luis Gabriel iubitei sale soții Haziran care și-a aniversat ziua de naștere. Solistul a complotat cu cei din echipa lui și a aranjat un colaj cu poze și un mesaj special de “La mulți ani”. Și-a luat iubita în mașină și a plecat la locul faptei. Când știa că mesajul urmează să apară pe plasme, cei doi au coborât din mașină, iar Haziran a sărit în sus de fericire. Pe magazinul Cocor și pe imensele ecrane au apărut timp de 4 minute imagini cu iubita sa, cu ei doi și copilul lor, micuțul Joseph, fotografii însoțite și cu o declarație de dragoste precum ”La mulți ani, floarea noastră, Haziran! Soțul și băiatul tău, Joseph, te iubesc”. În același timp, soția artistului  a primit și un buchet imens de flori pe care tânărul l-a cumpărat iar un prieten complice i l-a adus în timp ce cântărețul îi arăta ecranele imense cu declarația specială pentru ziua ei. Tânăra mămică și soție a publicat filmulețul cu surpriza pe conturile sale de socializare, în special pe TikTok și următorul text: ”Comorile mele neprețuite vă mulțumesc pentru cea mai frumoasă surpriză din viața mea. Vă iubesc la infinit!!!”, a scris Haziran fericită și mândră nevoie mare de cadoul primit de ziua ei de la partenerul său de viață. ”Cea mai frumoasă floare din grădinița inimii mele este femeia de lângă mine. Așa că vreau să auziți și voi ce frumos sună iubirea adevărată prin muzică”, a spus și Luis Gabriel într-un TikTok.

Cei doi se cunosc de ceva timp și au devenit părinți anul trecut după ce s-au căsătorit.

“Eu și Haziran ne-am cunoscut la studioul de înregistrări. Am văzut o blondă foarte mișto care trecea prin fața mea și am urmărit-o. Apoi ne-am întâlnit, pentru că am înregistrat amândoi în același studio. Și viața mea amoroasă s-a schimbat în bine și datorită pieselor cântate. Culmea e că într-o zi de 13 din luna iulie a fost urcată piesa “Toate Diamantele” pe Youtube. Nu sunt superstițios, dar pot să spun că toată viața mi s-a schimbat. Are alt sens”, a declarat Luis Gabriel. La doar 22 de ani, Luis Gabriel Tudor s-a făcut remarcat odată cu lansarea primului său single, „Toate diamantele”, ce a adunat milioane de vizualizări pe YouTube, iar piesele sale au început să fie tot mai populare în mediul online. 

@haziran.official

😭😭❤️❤️

♬ Orice Pana La Ea – Luis Gabriel

“De când iubesc eu? Iubesc de foarte mult timp și mă simt foarte bine, iubesc enorm de mult și îmi place ceea ce iubesc! Iubirea este cel mai frumos lucru de pe pământ! Eu fac mereu declarații de dragoste și îmi plac foarte mult! Mă simt bine atunci când declar dragoste cuiva, când spun vorbe frumoase, și sunt romantic, de fel!”, a povestit artistul. Care a lansat mai multe piese atât solo cât și cu iubita lui, melodii precum „Buzele”, o piesă la care a colaborat cu echipa de la Balkanika Records. „Am înregistrat această piesă care este de dragoste și putem spune că noi cântăm pe note povestea noastră de dragoste. Ni se mai spune că suntem Laura Vass și Copilul de Aur, varianta modernă”, ne-au povestit cei doi îndrăgostiți, care au filmat și un videoclip de atmosferă la această piesă

Luis Gabriel pregătește un frumos concert pentru toți admiratorii săi , pe data de 8 iunie, la Arenele Romane.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT