LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
simona nae

we ❤️ music

Simona Nae abia așteaptă ediția a doua din “We Love Music Festival”

Mai este foarte puțin și va începe la Râmnicu Vâlcea a doua ediție din We Love Music Festival unde solista Simona Nae va cânta și ea în cea de-a doua seară a festivalului, alături de foarte mulți artiști de la noi și de afară.

Pe 19 august vor urca pe aceeași scena de la platoul Fețeni de la WeWeloveMusic Festival nume precum Shift, Connect R, La Bouche, Willy William, Mr. President, Johny Romano, DJ Project și Ioana Ignat, ”N&D” sau Simona Nae. Care ne-a mărturisit că abia așteaptă evenimentul. ”Sunt foarte fericită și încântată să particip la festivalul care iubește muzica și care adună atât de mulți artiști internaționali și români pe acceași scenă. În același timp mă simt onorată să cânt în același festival cu artiști pe a căror piese am crescut și m-am distrat, aici mă refer la Snap, East 17, La Bouche, Mr President, Fun Factory și nu în ultimul rând Thomas Andres de la Modern Talking. Deci vă aștept și pe voi să ne distrăm împreună și să scriem a doua pagină a acestui minunat festival”, ne-a mărturisit solista Simona Nae care ne-a încântat cu hitul ”Coji de portocale”.
Noi surprize la WeLoveMusic Festival
Mai este foarte puțin până la cel mai tare festival de muzică de la Râmnicu Vâlcea! A doua ediție de We Love Music Festival o să fie incendiară de-a dreptul! A doua ediție WeLoveMusic Festival, care se va desfășura la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august 2023, are multe de oferit, iar organizatorii de la Sprint Music au reușit să realizeze mix-ul perfect pentru 3 zile pline de muzică bună și distracție pe cinste.
Lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă la cea de-a doua ediție We Love Music Festival s-a anunțat! Așa că line-up-ul a fost dezvăluit de către organizatori iar publicul se va bucura pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea de prezența următorilor artiști: Thomas Anders de la Modern Talking, Willy William, East 17, Snap!, Mr. President, La Bouche, S.T.S.B. aka Fun Factory, Faydee, Cappella, Fab Morvan aka Milli Vanilli, Connect-R, DJ Project x Ioana Ignat, N&D, L.A., Holograf, Pepe, Johny Romano, Mario Joy, Akcent, Alb Negru, Corina, What’s UP, Simona Nae, MC Dylma&DJ Pappa M. DJ Dark & DJ Mentol, DJ Professor, Adrian Șaguna, Cristi Nitzu. Iar o altă surpriză va veni foarte curând căci se va anunța programul pe zile.

“A doua ediție din WeLoveMusic Festival o să fie o ediție fantastică, din punctul nostru de vedere. Venim deja cu experiența primei ediții. O ediție foarte reușită! O ediție la care au participat peste 20.000 de oameni. Anul acesta așteptăm mai mult public pe platoul Fețeni, din Râmnicu Vâlcea”, a declarat Marius Chină de la Sprint Music, unul dintre organizatorii principali ai festivalului aflat la a doua ediție.
Ambasadorii și prezentatorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit încă de la prima ediție, Liana Stanciu și NiCK nnd.

Artiștii au făcut furori la prima ediție We Love Music Festival de anul trecut
Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie debordantă.
Biletele pentru We Love Music Festival se pot achiziționa de pe www.magazindebilete.ro
Există și pachete speciale pentru prieteni Friens Pack – 4 abonamente la preț de 3. Ia-ți pachetul 3+1 gratis și bucură-te de experiența unui festival de neratat alături de prietenii tăi.

harta festival
harta festival

În plus, organizatorii festivalului au adăugat pe pagina de facebook a evenimentului o hartă a evenimentului ca cei care merg să se poată descurca mai bine.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT