LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
mr vik bye bye

we ❤️ music

Friday Raggaeton continuă! MR. VIK lansează videoclipul piesei “Bye Bye” “Am fost inspirat de cei care nu știu să iubească”

E vineri iar MR. VIK ne oferă o nouă "porție" din proiectul Friday Raggaeton, proiect realizat în colaborare cu Sprint Music. După nenumărate colaborări cu Anda Adam, Alex Mica, Tamy sau Alex Vi, MR. VIK vine cu o nouă surpriză muzicală, "Bye Bye"! Videoclipul a fost filmat în București, în același club unde artistul a filmat si ultimele două productii ale sale.

“Pentru această piesă am abordat un subiect de dragoste, de iubire după ce am fost inspirat de cineva, fiind o piesă despre cei care nu știu să iubească. Despre asta-i vorba și cumva cel care-și dă seama că nu mai are ce căuta acolo, într-o relație, pentru că nu este iubit. Este un subiect delicat, pe care nu l-am abordat până acum. Eu în general am subiecte de distracție, de show, dar nu de iubire și am încercat să intru și în această zonă. Noi, artiștii, ne putem transpune în multe zone și situații, iar apoi încercăm să le punem în versuri. Cam asta este despre “Bye Bye”, adică, “Pa, Pa, te-am pupat, tată”, ne-a mai spus MR. VIK, care lucrează în continuare la proiectul Friday Raggaeton, lansând în fiecare săptămână câte o piesă de top. Nu vă rămâne decât să dați play la “Bye Bye”!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT