LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
SG Lewis Lifetime

we ❤️ music

SG Lewis a lansat single-ul “Lifetime”

SG Lewis a lansat single-ul “Lifetime”, care se bazează pe chitara, bătăi din palme și un refren împletit cu corzi cinematografice. Inspirat de favoriții „yacht rock”, Steely Dan și Hall și Oates, se construiește spre apelul și răspunsul zburător și dulce.

Vorbind despre piesă, SG Lewis explică: „Cred că „Lifetime” ar putea fi discul meu preferat pe care l-am făcut vreodată. Am scris-o cu prietenii mei Ed Drewett, Reuben James și J Moon într-o noapte târziu la Decoy Studios, iar cântecul este în mare parte despre Ed și soția lui. Este o melodie care canalizează inspirația din multe melodii cu care am crescut și care ocupă un loc foarte special în inima mea.”

„Lifetime” urmează știrile despre cel de-al doilea album de lungă durată al lui SG Lewis, AudioLust & HigherLove, în care cântărețul, compozitorul, multi-instrumentistul și producătorul se bazează pe viitorul-disco caleidoscopic al albumului său de debut. Acesta alcătuit din două jumătăți: la un capăt al spectrului, el creează genul de bănger-uri nocturne pe care le trăiesc ringurile de dans, rave-urile underground, petrecerile la piscină și festivalurile. La celălalt capăt, el accesează un nivel mai înalt de extaz pop atemporal, instrumentație organică și elocvență vocală. El se potrivește unei dispoziții de adrenalină din cea mai sălbatică noapte a voastră. Este o colecție diversă de decupaje clasice, dar profund contemporane, de la unul dintre cele mai bogate talente de producție din ultimul deceniu și include o colecție de succes de invitați, inclusiv Tove Lo, Ty Dolla $ign, Lucky Daye, plus mulți alții.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/LifetimePR

SG Lewis și-a consolidat statutul de cei mai căutați producători de muzică, colaborând cu Elton John, Clairo, Khalid, Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, Chad Hugo, Gerd Janson și mulți alți artiști.

Albumul său de debut, lansat anul trecut, a fost lăudat de The Guardian, NME, Evening Standard, Clash, GQ, Notion, Mixmag și multe altele. Piesa „Chemicals” a adunat peste 55 de milioane de stream-uri Spotify, catapultând numărul total de stream-uri al lui SG Lewis la peste 1,4 miliarde și, cel mai recent, Louis Vuitton și-a lansat campania de dinainte de toamnă cu remix-ul lui Soulwax „Impact” (cu Robyn & Channel). Tres). În culise, SG Lewis a produs piesa de succes a lui Dave „100M’s” și a co-scris „Hallucinate” pentru albumul numărul unu al lui Dua Lipa, Future Nostalgia.

Acel artist rar din Marea Britanie, capabil să facă zgomot pe ambele maluri ale Atlanticului (și dincolo de), SG Lewis este pe cale să își finalizeze cel mai mare turneu din SUA de până acum (50.000 de bilete), care culminează cu un spectacol de referință la Teatrul Grec din LA mâine seară. G Lewis tocmai a dezvăluit detalii despre turneul său AudioLust & HigherLove UK/UE pentru martie 2023..

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT