LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Stephen Sanchez x Only Girl

we ❤️ music

Stephen Sanchez a lansat single-ul “Only Girl”

Stephen Sanchez a lansat single-ul “Only Girl”. Despre cântec, Stephen Sanchez a spus: „‘Only Girl’ este un dialog între personaje rivale care apar în universul din spatele noii mele piese: Troubadour Sanchez și o dragoste misterioasă din trecut a lui Evangeline (văzută în videoclipul cu versuri).

Cu „Only Girl”, vreau ca oamenii să simtă că fac parte din contracultura din 1964 ,când ascultă această nouă eră a muzicii. O contracultură care s-a concentrat pe iubire – vreau să evidențiez această temă a iubirii în lumea de astăzi – o lume care nu are suficient romantism clasic.”
Artistul a cantat inițial melodia în turneu, lăsând fanii să astepte lansarea sa oficială. La începutul acestei luni, el a postat „Only Girl” online. Piesa a fost produsă de Ian Fitchuk și Konrad Snyder, care au scris și melodia împreună cu Stephen și Stephen Day.
Stephen a încheiat un turneu de primăvară sold out, în timp ce „Until I Found You” a urcat pe locul 1 în Billboard Hot Rock & Alternative Songs Chart și a atins peste 1 miliard de stream-uri pe Spotify. Între timp, „Evangeline” a ajuns recent în Top 40 la AAA Radio si a generat zeci de milioane de stream-uri până acum.
În toamnă, el va începe turneul său de 32 de show-uri în Indianapolis, si va avea opriri la Ryman Auditorium din Nashville pe 17 noiembrie și la Terminalul 5 din New York pe 2 decembrie.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT