LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Seya are videoclip dar și melodie nouă!

La doar 25 de ani, Seya se bucură de o mulțime de reușite. Tânăra artistă a avut parte de proiecte mari atât pe plan național, cât și pe plan internațional.

De asemenea, playlist-ul solistei e foarte generos, având doar piese care au reușit să cucerească inimile fanilor, atât din România, cât și din țări precum Rusia, Azerbaijan, Turcia, Armenia și Georgia. Așa se face că și noua piesă, „Leyla”, a ajuns la aproape 1 milion de vizualizări, la doar 3 zile de la lansarea ei. În noua producție muzicală, intitulată „Leyla”, Seya cântă tot despre dragoste. Aceasta mărturisește că are o slăbiciune pentru acest subiect și că e o plăcere pentru ea să își transpună iubirea și sentimentele în versuri. „Mi-a plăcut mereu să cânt despre ceea ce simt, iar iubirea pentru mine e cea mai importantă. Degeaba ai bani și succes, dacă nu ai dragoste. Și fanilor mei am văzut că le place acest gen de muzică, deseori primesc mesaje în care îmi spun că se regăsesc în versurile cântate de mine. Mă bucur că reușesc să ajung la sufletul lor. Leyla e una dintre piesele mele preferate, am scris-o în perioada în care eram în Casa „Puterea Dragostei”. M-am lăsat inspirată de una dintre persoanele dragi mie de acolo și uite ce a ieșit.” spune Seya.

Pe perioada show-ului, artista povestește că a avut pe cineva care i-a fost mereu alături. Și nu, nu este vorba despre unul dintre concurenți, așa cum ne-am fi așteptat, ci despre una dintre fetele din echipa de producție, pe care o cheamă… Leyla. Așadar, numele său a devenit chiar și titlul celei mai noi piese cântate de ea. „Leyla m-a ajutat extrem de mult în acea perioadă, nu m-a refuzat nici măcar o dată. E o fată foarte bună! Când am compus piesa, recunosc că mă gândeam la ea, i-am mărturisit și ei acest lucru. Iar după ce a fost gata, i-am arătat-o. A fost foarte fericită să audă că e o dedicație pentru ea și chiar i-a plăcut foarte mult.” povestește Seya. În urmă cu o lună, artista a lansat și piesa „Durmadan” în care cânta tot despre iubire, doar că acolo vorbea despre o poveste de dragoste mai veche, care s-a terminat atunci când ea își dorea mai puțin. Iar de-a lungul timpului, Seya și-a surprins ascultătorii cu multe melodii de succes, cele mai cunoscute sunt „Muy Loco”, „Criminal”, „Tocame”, „Honey Money” și „Bastardo” și, nu în ultimul rând, hit-ul său ”Chocolata”, care a răsunat de la un capăt la altu al planetei.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT