LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Seya a lansat piesa „Durmadan” – “Non-Stop” inspirată din propriile experiențe de iubire

La scurt timp după întoarcerea în România, Seya a lansat piesa "Durmadan". Frumoasa brunetă cântă despre iubire, o poveste de dragoste neîmplinită fiind sursa sa de inspirație.

Potrivit unor informații, se pare că de fapt este vorba despre o întâmplare mai veche. Cu trei ani în urmă, artista a trecut printr-o despărțire, care a marcat-o destul de tare. „M-am despărțit de iubitul meu de atunci și am scris această piesă. Titlul „Durmadan” înseamnă “Non-Stop”, iar versurile exprimă sentimentele mele din acea vreme. Practic, eu îl rog pe el să vină după mine și să îmi fie alături, dar în final… el pleacă. Piesa este o urmare a ceea ce am trăit și recunosc, încă, îmi revin fiorii dezamăgirii.” a declarat Seya. Se pare ca dezamăgirile din dragoste nu s-au terminat nici până astăzi. De curând, Seya a încercat să își găsească jumătatea și în cadrul show-ului fenomen, “Puterea Dragostei”, însă, rezultatul nu a fost cel la care a visat. „Am plecat chiar încrezătoare către Turcia, fiind sigură că într-un final va veni băiatul potrivit și pentru mine. Am avut câteva încercări, dar nu a fost să fie. Drept urmare, m-am gândit că cel mai potrivit ar fi ca noua melodie să fie în turcă. Nimic neobișnuit, dacă luăm în calcul că eu vorbesc această limbă la perfecție. De asemenea, și decorul videoclipului a fost conceput pentru a da un aer oriental, apropiat celui turcesc.” a spus Seya care a spus că s-a îndrăgostit de Turcia și că își dorește cu orice preț să o cucerească. „Oamenii din Turcia mă plac foarte mult, pentru că eu arăt ca una dintre ei – părul brunet, ochii închiși la culoare și anumite trăsături specifice m-au ajutat să mă integrez foarte bine. Sentimentul e reciproc, și eu îi iubesc pe ei. Îmi place la nebunie să îi vizitez. Iar când am concerte acolo, atmosfera și sentimentele sunt unice. Deși România e atât de aproape de Turcia, noi suntem foarte diferiți.” susține Seya.

Cu ani în urmă, piesa fenomen ”Chocolata” a răsunat în toată lumea. În urma acestui succes, artista a fost invitată să concerteze în orașe foarte mari de peste hotare. De exemplu, a avut ocazia inedită de a cânta la deschiderea concertului Rihannei din Kazahstan.

De-a lungul timpului, Seya a lansat mai multe piese, printre care „Muy Loco”, „Criminal”, „Tocame”, „Honey Money”, „Bastardo”, dar și cover-uri după piese de dragoste turcești.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT