LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Selly a filmat în secret pentru partea a două a filmului “5Gang”

În ultima vreme vlogerul și vedeta de televiziune e tot mai des în atenția publicului de toate vârstele.

Selly știe să se promoveze și să iasă cu capul sus din orice încercare. Avem noutăți despre vedeta care a renunțat la emisiunea de la Prima TV dar are o altă surpriză pentru fani.

Puțini știu că Andrei Șelaru sau Selly, cum îl știe toată lumea, a filmat în secret pentru cea de-a două parte a filmului “5Gang: Un Altfel de Crăciun”, prima parte având premiera în 2019. Însă apoi a venit pandemia, iar în secret echipa a filmat și continuarea. “Partea a doua a filmului cu 5Gang există, este în lucru și va fi finalizată undeva în 2021, cel mai probabil va fi lansată de Crăciun anul acesta. Cu siguranță voi mai juca în filme, iubesc să fac treaba asta. Pe lângă partea de TV, mi-am dorit întotdeauna să fac și filme, asta este o a doua pasiune de-a mea, sunt fascinat de Hollywood. De mic eram fascinat de blockbustere și de filmele de acțiune, de mic mă uitam la toate filmele și în continuare mă uit, fiind un mare cinefil. Având în vedere toate lucrurile astea, nu doar că aștept propuneri de jucat în filme, dar alături de partenerii mei vrem să producem filme care să pună cinematografia din România acolo unde este locul ei meritat”, a povestit tânărul.

A renunțat la emisiunea de la Prima TV

Andrei Șelaru a început emisiunea “Selly Show” la Prima TV în decembrie, anul trecut. Emisiunea era inițial anunțată doar pentru online, dar chiar înainte de lansare Selly s-a înțeles și cu Prima TV. Show-ul nu a avut foarte mari audiențe dar a atras un public mai tânăr. “A fost decizia mea și numai a mea să nu mai realizez emisiunea la Prima TV. Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format. Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog. Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziune, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre. A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm. Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp. Sunt însă mult mai în elementul meu în online”, a spus pentru www.paginademedia.ro.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT