LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
aya parc

we ❤️ music

AYA: primul dintr-o nouă generație de parcuri de divertisment imersive și experiențiale, deschise în Dubai

Primul parc de divertisment de acest fel are 12 zone complet imersive răspândite pe o suprafață de 3700 de metri pătrați la WAFI City Mall. Imaginați-vă că evadați într-un cosmos misterios și aveți parte de o călătorie plină de descoperiri în Dubai. Acest vis a devenit acum realitate, deoarece AYA, primul dintr-o nouă generație de parcuri de divertisment imersive și experiențiale, și-a deschis porțile în WAFI City în decembrie 2022.

Lansat de compania-mamă HyperSpace, o companie Future Forward Entertainment care construiește și gestionează parcuri fizice pentru o lume digitală, AYA invită toți călătorii curajoși să pășească într-un univers imens plin de experiențe vibrante și interactive împărțite în 12 zone diferite, fiecare cu o temă unică și elemente interactive proprii.
Cei prezenti se vor juca, vor pluti și vor visa în observatoare cu un milion de stele, grădini infuzate în lumină și un râu plin de culoare care generează vârtejuri și lacuri la fiecare pas, creând o experiență complet nouă.
Dubai, un oraș al viitorului, lider în materie de ambiție tehnologică, a fost ales ca destinație de lansare a primei experiențe de acest tip în cadrul AYA, alte parcuri de divertisment HyperSpace fiind prevăzute a fi construite în emirat și în alte mari orașe ale lumii.
În cadrul AYA, călătorii vor lăsa în urmă lumea reală pentru a crea amintiri ale viitorului într-un cosmos vibrant și plin de culoare. Călătoria transformatoare începe odată cu pășirea în lumea cunoscută sub numele de Aurora, după care urmează zonele The Source, Drift, Outland și The Pool. Stelele, lacurile, dealurile luxuriante și cascadele din zona River, The Falls, Celestia, Flora, Tides și Harmonia completează această experiență spectaculoasă.
De-a lungul experienței, vizitatorii parcului AYA vor dansa cu avataruri și vor debloca personaje noi cu care vor interacționa ca parte a unei experiențe complet imersive, într-un sanctuar care nu există altundeva în universul cunoscut de umanitate.
Website: https://aya-universe.com/

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT