LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Scorpions - Rock Believer

we ❤️ music

Scorpions a revenit în lumea muzicală cu piesa “Rock Believer”

Scorpions a lansat piesa “Rock Believer”, cel mai recent single de pe noul album “Rock Believer (Deluxe)", care va fi disponibil începând cu 25 februarie 2022. Melodia este un angajament fundamental pentru muzică rock, compusă în stilul înregistrărilor lor remarcabile din anii ’80.

“De-a lungul anilor, am auzit foarte mulți oameni spunând că rock-ul a murit, dar există milioane de fani, în toată lumea, ai genului muzical. Fanii noștri sunt cei mai loiali din lume și sper că ne vom întâlni”, a declarat Klaus Meine solistul trupei despre nouă piesă. “Nouă piesă reactivează ADN-ul original SCORPIONS. Am încercat să transpunem acel sentiment live în studio”, a mai adăugat Klaus.

Din cauza pandemiei, trupa a trebuit să anuleze toate sesiunile de studio din America, întorcându-se în Europa. Cei 5 artiști s-au reîntâlnit după ridicarea restricțiilor, iar acest moment i-a făcut să se simtă că în anii ’80. Aceștia discutaseră încă din 2018 despre un nou album al formației.

Stream/Download: https://umusic.lnk.to/RockBelieverPR

Coperta piesei este realizată de Klaus Voormann, care a câștigat în 1966 Grammy-ul pentru “Best Record Cover 1966″. Totodată, acesta a creat și coperta albumului “Revolver” de la Beatles.
În martie și aprilie 2022, trupa va concerta în Las Vegas la Planet Hollywood Resorts & Casino, urmând să pornească în turneu în Europa și Statele Unite ale Americii.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT