LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
killa fonic moscova

we ❤️ music

Killa Fonic lansează prima piesă de pe albumul următor “Terra Vista” – „Moscova”

Killa Fonic este unul din cei mai ascultați rapperi din România și implicit una din vocile cele mai iubite din țară. Lansează piesa “Moscova” ce reprezintă primul single de pe albumul viitor intitulat “TERRA VISTA”. Acest album este al doilea pe anul 2021 după “2089”, iar data de lansare este în apropierea Crăciunului.

Albumul conține 12 trackuri în care se vor observa rădăcinile adânci ale hip-hop-ului, dar însoțite de particularitățile lui Killa cu care ne surprinde de ani de zile. TERRA VISTA este un album puternic și vocal în care subiectele sensibile nu vor fi ocolite. Pe material vor fi prezente colaborări cu EMAA, Rava și Xeno.
Muzica a fost compusă de Killa Fonic și Alex Ghinea (911), iar versurile de către Killa Fonic. Producția piesei a fost asigurată de Alex Ghinea (911). Videoclipul a fost realizat de către David Mogan.
Killa Fonic are un stil unic în România. Este descris de onestitatea sa brutală și videoclipurile artistice. Are capabilitatea de a se transpune în multiple genuri muzicale cu o lejeritate de neegalat. Killa Fonic a făcut parte din proiectul Șatra B.E.N.Z. cu care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2. Din 2019 a părăsit grupul și a început cariera exclusiv solo. Toate lansările lui au avut impact asupra zonei urbane, dar o parte din ele au depășit granițele și au fost auzite de publicul mare la TV și Radio. Printre ele putem aminti de „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas” feat. NANE & Azteca &bbno$, „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. NANE. Pe lângă numele menționate anterior a colaborat cu ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI și mulți alții.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT