LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Paul Damixie - Who We Are

we ❤️ music

Paul Damixie oferă ritmuri electrizante cu piesa “Who We Are”

Versul "Overthink tomorrow when we`re alright" ne îndeamnă să ne bucurăm în continuare de zilele frumoase de vară, lăsând pentru alte momente perioadele de overthinking. Și, dacă reușiți să le eliminați de tot din rutina voastră, cu atât mai bine. Mai puțin overthinking, mai multă bucurie câștigată!

Dacă vreți să vă bucurați de Who We Are pe toate platformele digitale, o puteți face accesând link-ul următor: https://inameit.lnk.to/who-we-are
Născut în România, Paul Damixie este un producător și DJ român, cu o viziune aparte pentru remix-uri. Aceasta l-a adus în playlist-urile a milioane de ascultători și în atenția multor radiouri din întreaga lume. Datorită rezultatelor extraordinare obținute în SUA cu remixul Hello, Paul a fost premiat în 2016 cu premiul Remix of the Year în Miami, în cadrul galei Remix Awards 2016. Premiul i-a fost înmânat de însuși Steve Angello.
Un an mai târziu, Paul a lansat single-ul denumit Get Lost, care a adunat peste 10 milioane de stream-uri în Spotify și peste 780.000 de Shazam-uri. Astfel, talentatul producător a reușit să își întărească poziția de artiști români care au reușit să depășească granițele țării cu piesele lor. Get Lost s-a aflat în heavy rotation atât în radiourile din România, cât și în cele din Rusia. A fost licențiată în peste 200 de teritorii și s-a aflat în Top 100 Shazam Global. După acest succes, au urmat și alte piese produse de Paul, care s-au bucurat de succes internațional: Spanish, Rum & Coke , Lost in Space, Lonely și Bandit.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT