LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Schimbare de look pentru Nico – solista a lansat piesa „La fel și eu”

La șapte luni de la lansarea piesei „Trenul vieții”, Nicoleta Matei sau Nico revine cu un nou look dar și cu alte noutăți muzicale și lansează „La fel și eu”, o melodie pop-rock, compusă și produsă de soțul ei, Laurențiu Matei.

Versurile acestei piese au fost scrise de colaboratorul frecvent al solistei, Ovidiu Iordache. În această piesă, cu mesaj motivațional, Nico ne transmite să nu ne dăm bătuți și să continuăm cu forță și optimism zi de zi, pentru că toți ne confruntăm cu propria luptă: „Cazi și te ridici, înveți să zâmbești / Ochii îi ștergi de lacrimi și din nou începi să vezi”. Referitor la piesă, NICO a declarat: „Sunt foarte mândră de această piesă, pentru că este printre primele în care compoziția îmi aparține preponderent mie. Este o piesă pop-rock, pentru că aceea este direcția spre care mă îndrept și în care îmi doresc să rămân. În acest clip, apare și nepoțica mea, care la doar 11 ani este o pianistă și o basistă foarte bună. Sunt foarte fericită în legătură cu această piesă pentru că am simțit-o chiar de la început, are un vibe pozitiv și este plină de viață. Sunt foarte mulțumită și de clipul piesei, realizat de Dorck, cu care am colaborat și pentru <<Trenul vieții>> și <<Scopul și durata>>”.

Nico îmbină cu succes cariera muzicală cu scena teatrului, iar la începutul anului 2020 a adus spectacolul „Zaraza” pe scena Teatrului Național din București. In 2020, a lansat melodia „Esti liber”, o piesă despre curajul de a merge mai departe în viață, în videoclipul căreia le-a avut alături pe artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha și pe fiica sa, Alexandra Matei. Cea mai recentă piesă a lui NICO, „Trenul vieții”, ne readuce aminte că viața poate fi comparată cu o călătorie cu trenul: urcăm și coborâm des, există accidente, surprize plăcute la unele stații și neplăcute la altele, dar cel mai important este să ne bucurăm de călătorie.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT