LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
DJ PROJECT

we ❤️ music

Gino Manzotti & Maxx au lansat “Every breath”, o colaborare fierbinte cu Karla

Gino Manzotti și Maxx au lansat un remake al celebrei piese "Every breath", în colaborare cu Karla, o artistă fresh despre care veți mai auzi cât de curând în topurile muzicale.

Fondatorii trupei DJ Project au revenit în atenția fanilor cu un nou proiect muzical.

Piesă “Every breath” aduce un sound dance și linii vibrante, completate de vocea senzuală a Karlei. “Ne bucură colaborarea cu Karla, o artistă la început de drum, cu un potențial uriaș. Sperăm să vă placă piesa “Every breath” și să vă dea toată energia de care aveți nevoie”, au spus Gino Manzotti & Maxx. “Every breath” este o melodie făcută din suflet, cu foarte multă pasiune. Faptul că am avut ocazia să lucrez cu niște oameni extrem de dragi mie, cu care împart aceeași dragoste pentru muzică, a fost cel mai frumos cadou. Este o piesă care s-a scris foarte ușor, am știut cu toții în ce direcție vrem să mergem încă din prima sesiune, iar rezultatul ne bucură”, a declarat Karla. Piesă a fost produsă de Andi Platon, Gino Manzotti, Maxx și Cristi Cente.

Cum s-a născut trupa DJ Project?

În octombrie 2000, doi DJ respectiv DJ Gino Manzotti (Handke Giuseppe născut la Arad) și DJ Maxx (Florea Ovidiu Nicolae născut în Băilești, Dolj) au hotărât să înființeze un proiect muzical, pe care l-au numit DJ Project. Anul următor apare primul lor material discografic, „Experience”, la Media Services Sony Music. În anul 2002, o nouă apariție discografică: „Spune-mi tot ce vrei”, tot la acea casă de producție. La fel ca și în albumul de debut, vocea DJ Project a fost asigurată de Claudia Pavel, fostă componentă a trupei Candy. Din toamna lui 2003, Dj Gino Mazotti și Dj Maxx au cooptat-o în proiectul lor și pe Elena Bălțăgan (Ellie White) și au scos primul album în nouă formulă, „Lumea ta”, al treilea material discografic de la înființarea formației.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT