LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Sayra, colaborare specială cu Uddi pentru “Joc murdar”

Sunt la modă colaborările între artiști și aceasta este una dintre acestea. Pentru că Sayra e gata să ne condimenteze vara cu o nouă piesă, "Joc murdar", pentru care a colaborat cu Uddi și au filmat împreună și un videoclip.

După succesul melodiei “Anonimi”, un proiect în limba italiană, artista, descoperită de Marius Moga, a lansat prima colaborare din carieră. “Joc murdar” este o piesă cântată în română și engleză alături de celebrul solist Uddi și promite să ajungă în scurt timp hit. Cântecul a luat naștere în studiourile DeMoga Music și pune iubirea în versuri și note muzicale. Videoclipul a fost regizat de Bryan Leroy și produs de SuperFilmStudios. Cei doi artiști joacă rolul unor îndrăgostiți care se tatonează reciproc. Ea vrea pace, el război, dar până la înțelegere… e cale lungă! Pe terenul minat al iubirii, doar împreună pot găsi răspunsul. “Joc murdar” înseamnă mister, senzualitate și ritmuri pop, combinate cu influențe raggae, marca Uddi. “Proiectele cu echipa DeMoga au decurs din ce în ce mai bine și cu multă creativitate. Am ales ca această piesă să fie una de feat, așa am decis să-l aleg pe Uddi pentru vibe-ul și timbrul lui pe care eu îl consider fiind unul internațional. Experiența în studio cu echipa DeMoga și cu Uddi a fost unică, am fost toți pe distracție dar și pe productivitate, ne-am folosit timpul foarte eficient și am lucrat cu drag împreună. V-am promis că vă aduc un proiect muzical alături de rapperul Uddi, așa că m-am ținut de cuvânt. Este o colaborare specială pentru mine! Sper să vă placă și vouă cum se aude piesa la fel de mult cum îmi place mie!”, ne-a declarat Sayra. ,,Un proiect de care sunt mândru şi o echipă cu care am lucrat perfect, atât în studio la creaţie, alături de gaşca Demoga , cât şi la clip cu Bryan, restul echipei şi Sayra care este o artistă talentată şi un om frumos cu care am devenit prieteni buni!”, a povestit și Uddi.

Artista are și alte proiecte în plan, mai ales că s-a întors recent dintr-o vacanță pe tărâmul însoritului Dubai, acolo unde și-a încărcat bateriile. La plecare nu a uitat să aducă în bagaje și… inspirație pentru viitoarele piese. Artista tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani și dintotdeauna a fost atrasă de domeniul artelor. Recent a absolvit Facultatea de Design Vestimentar din Marbella, Spania. De muzica piesei s-au ocupat Ştefan Ioniţă, Bianca Dragomir (ex LaLa Band), Dragoş Udilă (Uddi), Sară Canino iar de text Bianca Dragomir, Loredana Cavasdan (Ex Vocea României), Dragoş Udilă, Sara Canino Producție: Ştefan Ionită @DeMoga Music, Mix & Master: Max Kissaru.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT