LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
EMAA

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

we ❤️ music

EMAA: “Încercam să imit Pink, SIA, aveam tot felul de artiști care îmi plăceau”

Invitată la București FM EMAA. o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground.

Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansări precum “Sufletul Imun” și “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams, DJ Project, The Motans și VUNK, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio.
De curând, aceasta a lansat și o piesă alături de SATRA B.E.N.Z., ,,Prima zăpadă”, iar ultimul său single, ,,În fiecare seară”, se bucură de o ascensiune continuă, fanii artistei îndrăgind în special varianta sa live.
„Eu sunt autodidactă de fel, cântam foarte mult acasă, singură. Încercam să imit Pink, SIA, aveam tot felul de artiști care îmi plăceau. Dar timbrul meu e natural dezvoltat așa”, povestește artista.
„Mă bucur de fiecare dată, mă bucur de feeback-ul bun primit de la oameni, e un lucru mare!”, spune EMAA.
„Am interpreta-o ca pe o piesă care arată foarte mult despre spațiul minții. Am un loc în care stau și scriu, o măsuță într-un colț”, povestește artista.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT