LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Maroon 5 lansează un nou material discografic care se numește “Jordi”

Trupa Maroon 5 se face remarcată nu numai prin faptul că sunt una dintre cele mai longevive formații, dar și pentru că sunt unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai secolului 21. Iar acum au o surpriză pentru fanii lor.

Trupa a cucerit fanii și criticii de specialitate cu muzica lor hibrid rock / R&B de pe albumul lor de debut, “Songs About Jane”. Până în prezent, trupa din Los Angeles cunoscută la nivel global a câștigat trei premii Grammy, a lansat 6 albume care au adunat peste 75 milioane de copii vândute, a avut 32 de piese în Billboard Hot 100 ajungând la peste 400 de milioane de single-uri vândute international, și a câștigat certificări de aur și platină în peste 35 de țări. De asemenea, ei au cele mai multe piese (11) de la o trupă care au ajuns pe primul loc în Billboard’s Pop Chart.

Noul album al trupei, “Jordi”, este produs de J Kash, și include cel mai recent hit al trupei, „Beautiful Mistakes” feat. Megan Thee Stallion, piesa care a fost cel mai adăugat single-uri la playlisturile Top 40 și Hot AC, și, în prezent, e pe locul #19 în HOT 100, locul #10 în Top 40 și locul #2 în Hot AC. Albumul JORDI  include și cele mai recente hit-uri ale trupei, „Memories” și „Nobody’s Love”. Versiunea deluxe a albumului cu 14 piese va fi disponibilă atât în magazine, cât și digital. “Acest album poartă numele managerului nostru. Am construit acest lucru împreună. O bucată din mine va lipsi întotdeauna. Pierderea este tragică în felurile în care încă învăț cum să fac față. Tot ce pot face este să-l țin cu mine și să-l onorez în cel mai bun mod în care știu cum. Mi-e dor de el în fiecare zi. Și sunt mândru că i-am gravat numele în istoria acestei formații pe care a ajutat-o să construiască de la capăt… la fiecare pas al drumului. Te iubim Jordi. Voi purta aceste torțe pentru tine. Că știi că nu voi renunța niciodată”, a declarat Adam Levine.

Ultimul album de la Maroon 5, Red Pill Blues (222/ Interscope) a inclus hit-ul internațional “Girls Like You,” ft. Cardi B care a ajuns pe locul #1 în Top 40, #1 în Adult Pop, și #1 în Billboard Hot 100 pentru șapte săptămâni consecutiv. Piesa a acumulat peste  1.2 de miliarde de stream-uri pe Spotify și peste 3 de miliarde de vizualizări pe YouTube/VEVO; a fost de departe cel mai vizionat clip de pe VEVO în 2018. De asemenea, hit-ul trupei din 2019, „Memories”, a depășit 1 miliard de stream-uri pe Spotify și a acumulat peste 700 de milioane de vizualizări pe YouTube. Maroon 5 este prima trupă care să aibă mai multe videoclipuri care să depășească 3 miliarde de vizualizări pe YouTube. Maroon 5 are peste 52 de milioane de ascultători pe Spotify lunar și a făcut turnee în peste 30 de țări, vânzând peste 6,750,000 de bilete la nivel global.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT