LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sam Smith x Koffee x Jessie Reyez x Gimme

we ❤️ music

Sam Smith face echipă cu Koffee și Jessie Reyez pentru piesa “Gimme”

Sam Smith face echipă cu Koffee și Jessie Reyez pentru “Gimme”. Urmărind zgomotul exploziv al piesei numarul 1, la nivel global, "Unholy", artistul revine cu noua piesă de pe noul album mult așteptat, "GLORIA".

Pentru piesa “Gimme”, infuzata de dancehall, Sam a colaborat cu alte două forțe feminine, anume compozitoarea R&B, de origine columbiană-canadiană Jessie Reyez și starul jamaican de reggae, Koffee.
Descrisă de Smith drept „murdărie!”, piesa, care a fost redată pentru prima de Radio 1s Hottest Record, este o chemare a unui iubit hipnotic. „Eu și Jessie eram practic beți, cu whisky în Jamaica, la două dimineața, alergam, ca doi prieteni care râd, este un cântec foarte senzual.” Și asa s-a născut Gimme.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/GimmePR
“Gimme” vine in spatele succesului fără precedent al lui Unholy, al optulea hit #1 al lui Sam, care a strâns peste 1 miliard de stream-uri în întreaga lume, piesa a fost primul Billboard Hot 100 #1 al lui Sam, a fost nominalizat la un GRAMMY și a rămas în topul clasamentelor Spotify și Apple Music la peste o lună de la lansare. Dominând tendințele Tik-Tok cu piesa, Sam este printre doar alți trei artiști care au debutat pe locul 1 în topurile oficiale din Marea Britanie în 2022.
Sam Smith este unul dintre cei mai cunoscuti artiști muzicali care au apărut în istoria recentă și deține o colecție de succese remarcabile, care a strâns 37 de milioane de vânzări de albume, 276 de milioane de vânzări de single și 50 de miliarde de stream-uri în carieră.
Anul trecut, Sam a susținut două spectacole la emblematica Royal Albert Hall din Londra și de atunci a anunțat turneul GLORIA UK și UE pentru 2023.
Albumul “GLORIA” va fi lansat pe 27 ianuarie 2023.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT