LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
dorian-popa

we ❤️ music

Ce surprize le pregătește Dorian Popa fanilor lui

Se poate spune despre Dorian Popa că este unul dintre cei mai urmăriți soliști, inflenceri sau cel mai iubit actor și vedetă de telviziune. Solistul pregătește o surpriză fanilor săi și noi am aflat despre ce e vorba.

Dorian Popa a împlinit 33 de ani pe 7 august și tot anul acesta a făcut 10 ani de când a debutat în showbiz în trupa LaLa Band și în serialul “O nouă viață”. De atunci a lansat hit după hit devenind un brand “Hatz”-ul lui Dorian sau a devenit virală piesa “Înoată Cheluțu”, făcându-și astfel cunoscut și cățelul lui de companie. Dar iată că solistul a înregistrat deja o nouă piesă și a filmat și un videoclip la ea. Această se numește “Îți plac banii” și a publicat și o imagine de la filmări cu o mașînă albă, un Rolls Royce Phantom VIII care este a unui bun prieten. Astfel că zilele acestea vom avea parte de un nou videoclip surpriză de la Dorian Popa și mai așteptăm și unul in care să apară cu Chelutu pentru că mai are puțin și se face un an de când au lansat primul lor videoclip.
Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim „Hâtz” (feat Shift), „Când lumea e rea” (feat Ioana Ignat), „Buze” (feat What’s UP), „Bună, ce mai zici?”, „Sare pe rană” (feat RUBY), „Banii” și „Nu poți să mă uiți” (alături de AMNA). Dorian Popa are peste un milion de abonați pe canalul lui de YouTube, iar vlogurile zilnice pe care le postează adună câteva sute de mii de vizualizări.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT