LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Primele trei filme din seria „Matrix” vor fi difuzate de Warner TV în luna decembrie, în așteptarea celui de-al patrulea lungmetraj, „Renașterea/ Resurrections”, care va fi lansat în preajma Crăciunului. Producțiile americane „Matrix/ The Matrix” (1999), „Matrix - Reîncărcat/ The Matrix Reloaded” (2003) și „Matrix - Revoluții/ The Matrix Revolutions” (2003) vor fi difuzate sâmbăta seara, începând cu 4 decembrie. Scrise și regizate de Lana și Lilly Wachowski și produse de Joel Silver, primele trei filme ale francizei au generat încasări de peste 1,635 de miliarde de dolari la nivel global. Al patrulea va fi lansat de Warner Bros. pe 22 decembrie 2021. Filmele descriu un viitor în care Pământul este dominat de o rasă de roboți ce au conștiință proprie generată de inteligența artificială creată în secolul 21. Personajele principale sunt interpretate de Keanu Reeves (Neo), Laurence Fishburne (Morpheus) și Carrie-Anne Moss (Trinity). Personajele și cadrul în care are loc acțiunea filmelor au fost explorate și

we ❤️ music

Sam Smith face echipă cu Kim Petras pentru “Unholy”

Sam Smith face echipă cu Kim Petras pentru “Unholy”. Noul single este produs de ILYA (Max Martin, Ariana Grande, Jennifer Lopez), Blake Slatkin (Lizzo, 24K Golden), Cirkut (Nikki Minaj, The Weeknd), Omer Fendi (Lil Nas X, The Kid Laroi), Jimmy Napes și diva pop Kim Petras.

Înregistrat în Jamaica, Unholy este single-ul principal de pe cel de-al patrulea album studio al lui Sam. Inspirată de muzica arăbească, piesa oferă un colaj sonor cu mai multe voci, perfect pentru club, susținut de un bas palpitant, care pune în evidență vocea lui Kim.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/UnholyPR

Descriind Unholy ca fiind cea mai îndrăzneață lansare, cântecul este despre un soț care își lasă soția și copiii acasă pentru a se distra, inspirat de infamul club LA Sunset Strip The Body Shop.
Sam a spus – “Unholy a fost făcut în Jamaica și a fost unul dintre cele mai glorioase momente creative pe care le-am avut vreodată ca artist. Nu m-am distrat niciodată atât de mult. A fost atât de eliberator să experimentez așa ceva. A fost, de asemenea, o onoare să lucrez cu Kim Petras și să fiu martor la strălucirea ei. Acest cântec este despre eliberarea de sine din ghearele secretelor altora…”

Kim a spus – „Sunt un mare fan al lui Sam. Este grozav să întâlnești un alt artist care este un scriitor cu adevărat bun și care are o viziune care îi aparține. Ei au crezut cu adevărat în mine și m-au încurajat să fiu eu. Mă simt atât de onorată că m-au ales să fiu pe această melodie.”

De la albumul de debut numărul 1, In The Lonely Hour (2014), Smith a adunat o constelație de realizări strălucitoare: 35 de milioane de albume vândute, 250 de milioane de single-uri, 45 de miliarde de streamuri, patru premii Grammy, trei BRIT, șase MOBO, un Glob de Aur, un Oscar, două albume numărul 1, cinci single-uri numărul 1, două single-uri numărul 1 în calitate de vocalist principal. Odată cu lansarea lui Unholy, un nou album care apare și un turneu live se pare că va fi un 2023 de netăgăduit pentru Sam.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT