LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
D4vd a lansat single-ul Worthless

we ❤️ music

D4vd a lansat single-ul “Worthless”

D4vd a lansat single-ul “Worthless”. Imnul rapid și linia de bas bombastică, vocea ecou și refrenul plin de chitară amintesc de o piesă familiară care este cântată într-o cameră aglomerată. „Worthless” extinde repertoriul artistului care sfidează genul si urmează „Placebo Effect”, care a debutat la începutul acestui an cu videoclipul însoțitor regizat de Trey Lyons – cu d4vd în peisaje captivante din punct de vedere vizual, în timp ce el împărtășește o poveste familiară de dragoste neîmpărtășită.

În 2022, d4vd a lansat două single-uri foarte apreciate, RIAA Platinum a certificat „Romantic Homicide”, un imn de despărțire grungy, condus de chitară, și RIAA Gold „Here With Me”, o baladă care se construiește lent. d4vd a fost numit recent unul dintre cei 23 de artiști de urmărit în 2023, ai lui Zane Lowe și a fost numit artist erou pentru Amazon Music’s Artists to Watch 2023.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/WorthlessPR

După ce s-a confruntat cu grevele privind drepturile de autor pe canalul său de jocuri de pe YouTube, d4vd a început să-și înregistreze propria muzică în dulapul surorii sale în aplicația BandLab. El rămâne fidel începuturilor sale de bricolaj, în timp ce continuă să lanseze single-uri care sfidează genul, cu influențe variind de la R&B la Indie Rock.
Single-ul urmează după turneul „The Root Of It All”, care s-a vândut la câteva minute după ce a fost pus în vânzare. Începând în orașul său natal, la White Oak Music Hall din Houston, turneul s-a oprit la The Echo din Los Angeles, The Lower Third din Londra, Point Éphémère din Paris și Baby’s All Right din New York, înainte de a se închide în Toronto la Drake Underground.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT