LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sam Smith

we ❤️ music

Sam Smith a revenit cu un nou single “Love Me More”

Sam Smith a lansat single-ul “Love Me More”, o introspecție sinceră a relației lui cu propria persoană, după o călătorie de auto-descoperire și fericire.

Încă o dată, vocea incontestabilă este simțită pe această nouă piesă înălțătoare, care l-a văzut pe Sam reunindu-se cu colaboratorii Jimmy Napes și Stargate. Videoclipul, filmat de Luke Monaghan (Too Good At Goodbyes, Writing’s On The Wall) și regizat de Sam, este o poveste de eliberare și bucurie.

https://umusic.lnk.to/LoveMeMorePR

Albumul de debut al lui Sam, „In The Lonely Hour”, a fost cel mai vândut album de debut al deceniului, iar de la lansarea sa în 2014, Sam a strâns peste 33 de milioane de vânzări de albume, însumând 227 de milioane de vânzări de single și 40 de miliarde de stream-uri de-a lungul carierei. Acesta deține, de asemenea, două Guinness World Records pentru cele mai multe săptămâni consecutive în Top 10 Album Chart din Marea Britanie și pentru că a avut prima melodie dintr-un film James Bond care a ajuns pe locul 1 în topurile britanice. Sam mai are un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur, patru premii Grammy, trei premii BRIT și șase premii MOBO.
„Love Me More” este începutul a ceea ce va fi încă un capitol remarcabil pentru Sam.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT