LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Klyde lanseaza single-ul Decide

we ❤️ music

Klyde lansează single-ul “Decide”

“Decide este o piesă care s-a făcut practic singură, nefiind planificată deloc. Am început anul cu multe insomnii și gânduri ciudate, și m-a lovit întâmplător inspirația și am început prima parte a piesei"

. Pe parcursul lunilor care au dus către lansarea să, s-a scris de la sine și se simte cum dintr-un start negativ, s-a transformat într-o melodie pozitivă, care vorbește despre cum persoană potrivită, la momentul potrivit, te poate aduce pe drumul ce bun, unde poți să o iei de la capăt din nou. <<Decide>> am produs-o acasă la noi, la DarkViolet Records, împreună cu Dalto Ionescu, în prima noastră colaborare cap coadă și noi spunem că a ieșit ceva care transmite o emoție frumoasă”, a declarat Klyde.
KLYDE a.k.a. Claudiu Nerghes este un cântăreț din Cluj, care a participat la X Factor și Eurovision. Cea mai de succes piesă a sa, „Chemistry”, a adunat până în prezent peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2019, acesta a lansat cântecele synthpop indie „Summertime Dreaming” și „Happy Place”, inspirându-se din muzică și estetică anilor ’80, iar în 2020, piesele „DMs” și „Incomplete” au urmat. KLYDE și-a lansat primul EP, intitulat „Restless”, în 2021.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT