LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Jonas Blue x Julian Perretta - Perfect Melody

we ❤️ music

Jonas Blue a lansat împreună cu Julian Perretta single-ul “Perfect Melody”

Jonas Blue a lansat împreună cu Julian Perretta single-ul “Perfect Melody”. Piesa este cea mai recentă de pe viitorul proiect al lui Blue, „Together”, care va prezenta muzică nouă lansată de-a lungul anului cu un talent global captivant, continuând mesajul lui Blue despre pozitivitate.

De mult timp în pregătire, după întâlnirea la un festival francez în 2016, Jonas și Julian au găsit, în sfârșit, oportunitatea de a colabora în acest an. „Perfect Melody” este coloana sonoră perfectă pentru romantismul de vară, cu vocea pătrunzătoare, dar jucăușă a lui Perretta, care se suprapune peste o chitară plină de suflet. Refrenul universal oferă o piesă care depășește barierele lingvistice și face ca acest single să devină imnul global al verii anului 2022.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/PerfectMelodyPR
„Întotdeauna am fost un fan al muzicii lui Julian, așa că atunci când ne-am întâlnit în 2016, am știut că trebuie să facem ceva să se întâmple. De îndată ce Julian mi-a trimis ideea lui pentru Perfect Melody, am luat legătura cu el și am simțit că am ajuns la ceva special. A trecut mult timp, așa că suntem atât de fericiți să împărtășim în sfârșit acest lucru lumii, tocmai la timp pentru vară”, a spus Jonas Blue despre noua colaborare.
„Întotdeauna mi-au plăcut refrenurile pop ale lui Jonas și mesajele puternice din versurile pieselor sale. Am vrut să facem ceva special, care să fie genul de melodie pe care oamenii să și-o amintească mereu unde erau în vara în care au auzit-o. Acel tip de cântec care a definit o perioadă din viața lor într-un mod pozitiv”, a spus Julian despre piesă.
În toate lansările sale, care includ „Fast Car”, „Perfect Strangers”, „Mama” și „Polaroid”, Jonas Blue a strâns peste 15 miliarde de stream-uri globale, 75 de milioane de vânzări individuale și 130 de certificări de platină. Albumul său de debut, “Blue”, este certificat cu discul de aur în Marea Britanie și S.U.A. și a fost câștigător al Brit Certified Breakthrough Award. El a colaborat cu o distribuție plină de staruri, care include nume ca Becky Hill, Rita Ora, Joe Jonas, Paloma Faith, Liam Payne, Tiësto, MK, R3HAB, RAYE, Raye, JP Cooper, Sabrina Carpenter, Ava Max, Why Don’ t We și mulți alții. Blue a produs și remix-uri pentru Ed Sheeran și Justin Bieber, Ellie Goulding, Regard, Madison Beer, Alok & Bastille și mulți alții. Programul său de turnee în 2022 include o rezidență în Las Vegas, spectacole în Ibiza, SUA, Europa. De asemenea, va cânta set-uri B2B la numeroase festivaluri cu DJ-ul/producătorului olandez Sam Feldt, partenerul său în noul lor proiect, Endless Summer.
Single-ul revoluționar al lui Julian Peretta, „Wonder Why”, a apărut pe albumul său de debut din 2010, “Stitch Me Up”, care a evidențiat talentul remarcabil al lui Perretta. “Karma”, albumul său din 2016, a prezentat hit-urile „Miracle”, „I Cry” și „Karma”, iar „Miracle” a devenit rapid un imn internațional, ajungând în fruntea top-urilor din 13 țări și vânzând peste patru milioane de single-uri în întreaga lume. A lucrat cu oameni grei la nivel mondial precum Mark Ronson, Ed Sheeran, Lil Baby, Lost Frequencies și Kygo și a susținut-o pe Beyoncé în turnee în Marea Britanie și SUA.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT