LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sabrina Carpenter a lansat albumul “email I can’t send”

we ❤️ music

Sabrina Carpenter a lansat piesa “Vicious”

Sabrina Carpenter a lansat piesa “Vicious”. „Această melodie este cu adevărat narativă și personală. E ca și cum aș avea o conversație. De multe ori, ne concentrăm pe cealaltă parte a procesului de vindecare și nu reușim să recunoaștem sentimentele incomode precum furia și resentimentele. Nu mă ating prea des de acea parte a mea, dar este o mare parte a poveștii mele din ultimii doi ani, așa că m-am gândit că este important să încep cu „Vicious””. - Sabrina

Sabrina Carpenter este o cântăreață, compozitoare, actriță, designer de modă și producătoare. Aceasta a apărut în Girl Meets World, The Hate U Give, The Short History of the Long Road, Work It, Mean Girls și Clouds.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/ViciousPR

Din punct de vedere muzical, artista are mai multe piese certificate cu discul de aur, cântând la multe festivaluri. În 2020, aceasta a fost inclusă pe lista “30 Under 30” a celor de la Forbes. În urmatoarea perioada, Sabrina va juca in Alice, o reimaginare muzicală a filmului Alice In Wonderland. Tot pentru acest an, artista a pregătit albumul de debut.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT