Interviu: Adina Postelnicu “Viitoarea piesă e povestea tatălui și a fiicei mele”

we ❤️ music
Fosta solistă din trupa Heaven și partenera lui Glance a devenit mamă de ceva timp dar nu a renunțat la muzică.

Adina Postelnicu are proiecte muzicale însă nu se grăbește și așteaptă să treacă vremurile acestea. WeLoveMusic a stat de vorba cu solista și puteți citi în continuare ce am aflat de la ea.

WeLoveMusic: Ce faci zilele acestea din punct de vedere muzical?

Adina Postelnicu: O să lansez o piesă care e gata demult. Doar că nu am considerat momentul potrivit că trebuie să-i dau drumul. Din cauza nebuniei ăsteia am cam evitat să ies din casă în promovare. Plus că îmi e frică. Eu deobicei când am scos o piesă am scos-o cu videoclip. Și ideea asta de a mă vedea cu foarte multă lume în același timp nu-mi place. Una e să mai mergi pe la o emisiune, două, distanțat, în platou cu moderatorul și cameramanii care se protejează toată lumea. Și alta este să mă bag într-o chestie de genul ăsta. Așa că mai aștept puțin.

Despre ce e piesa pe care o vei lansa?

Este povestea tatălui meu și a ficei mele.

Te-am văzut într-o emisiune și ești foarte frumoasă. Care-ți sunt secretele?

Nu dorm. Mă trezesc de multe ori să alaptez. Deocamdată aștept să se mai încălzească puțin să încep și eu să alerg în afară de banda pe care o am în casă și nu apuc să o folosesc decât de 2 sau 3 ori pe săptămână. Pentru că nu am timp fizic. O să încep abia de acum încolo să-mi revin la viața normală pe care o aveam înainte pănă să rămân însărcinată, cu sport în fiecare zi.

Tu ai ajutoare în casă cu copilul? Te ajută cineva?

Eu stau cu mama și sora mea într-un duplex. Și când trebuie să plec de acasă mă ajută. Dacă nu, rămâne Glance dacă nu avem treabă în același timp și trebuie să plecăm. Aduc copilul și la sora mea. Și invers, dacă Roxana pleacă stau eu cu copilul ei, deși e mai mare.

Am văzut niște poze cu cea mică. Cu cine seamănă?

Zaynab Maria e o combinație foarte reușită între noi. Duce către tatăl ei.

Apropo de tatăl ei, am citit că a avut covid?

Da, avut. Am stat separați pentru că oricum stăteam separați, el având treabă la studio și preferam să evităm să stăm cu mama despre care s-a scris și m-am enervat, că ar avea probleme de sănătate. Doar că având o vârstă am încercat să o protejăm. Am protejat-o până să se vaccineze.

Nu ți-ai făcut vaccinul?

Încă mă gândesc…

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT