LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Spike - Lume

we ❤️ music

Spike revine cu un nou single de pus pe repeat,”Lume”

Spike lansează "Lume", o nouă piesă cu un puternic mesaj social, exact așa cum și-a obișnuit fanii. Piesa conține un sample din Eugenia Nicolae - De ce nu mă legeni și vorbește despre drumul spre succes, dobândit pe forțe proprii, în ciuda oricăror greutăți.

Piesa a fost compusă de Eugenia Nicolae, Liviu Tănăsoiu, Paul Maracine și Vlad Lucan, versurile au fost scrise de Eugenia Nicolae și Paul Mărăcine, iar de producție s-a ocupat Vlad Lucan la studiourile ATOM, casa de discuri care îl reprezintă pe Spike.

„Cred mult în această piesă, are un mesaj care mă reprezintă în totalitate, e un subiect pe care eu l-am mai abordat în textele mele, iar sample-ul Eugeniei Nicolae mă sparge pur și simplu. Iar am făcut o treabă minunată alături de băieții de la ATOM și sper să ajungă repede în sufletele voastre. Pupi iubi!”, a declarat Spike.
Videoclipul începe cu o imagine plină de simbolism, cu Spike legat de picioare și cu capul în jos, care, în ciuda situației, rămâne calm. În timp ce artistul cântă, un grup de copii îl înconjoară și formează o formă geometrică în jurul lui, mișcându-se sincronizat. Încep încet să-l doboare trăgând de frânghie și în curând îl vedem stând în mijlocul grupului în timp ce ei continuă să se miște la unison. Conceptul a fost realizat de NGM Creative (Andra Marta & Chris POszet – regie, Alexandru Mureșan – DoP), producția a fost realizată de Arkomo Film, de styling s-a ocupat Hilke Muslim, iar casting-ul de copii a fost de la Phase One Dance Studio.

“Clipul a ieșit absolut superb, cred că este printre cele mai bune dintre toate lansate de mine până acum. Echipa a făcut o treabă excelentă, în frunte cu toată armata de copii, alături de care m-am simțit minunat. Le mulțumesc tuturor celor implicați, nu a fost un proiect ușor pentru nimeni, însă rezultatul e pe măsură”, a mai declarat artistul.
Anul acesta, Spike a mai lansat “Naufragiat” și “Muguri”, piese diferite, cea dintâi de dragoste, cea de-a doua despre contextul geopolitic actual, dar care s-au bucurat amânouă de peste 1 milion de vizualizări pe YouTube și de play-uri pe cele mai importante posturi de radio din țară.

Spike – Muguri

Spike – Naufragiat

Spike, pe numele său real Paul Mărăcine, a fost mereu un artist care a crescut și evoluat natural în industria rap românească, unde are o experiență de 16 ani. Este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi, producător și regizor. Are 4 albume la activ, „Relaţii cu publicul”, „Rămânem prieteni”, „Lumea lui Paul” şi „Propaganda”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT