LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sabrina Carpenter a lansat albumul “email I can’t send”

we ❤️ music

Sabrina Carpenter a lansat albumul “email I can’t send”

Sabrina Carpenter a lansat albumul “email I can’t send”. Proiectul cu 13 piese vorbește despre diferitele transformări ale Sabrinei prin compoziții ultra-personale, precum și prin spectacole pasionale, palpabile și puternice. Materialul discografic o găsește pe Sabrina în cea mai vulnerabilă perioadă și oferă publicului o privire intimă asupra creșterii și puterii ei personale.

Recent, ea a ținut prima pagină a ziarelor jucând în EMERGENCY, care a avut premiera la Festivalul de Film Sundance din 2022. Ea a apărut ca invitată la Tonight Show cu Jimmy Fallon pentru a discuta despre film, precum și despre proiecte muzicale viitoare. De asemenea, tocmai și-a lansat primul parfum Sweet Tooth în parteneriat cu Scent Beauty. Parfumul gurmand, dezvoltat în parteneriat cu Firmenich, prezintă note de marshmallow cu ciocolată, vanilie, cremă Chantilly și mosc cu zahăr. Parfumul Discovery Size este disponibil acum pe ScentBeauty.com, urmând ca în septembrie să lanseze apa de parfum de dimensiune completă.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/EmailsICantSendPR

Sabrina Carpenter este o cântăreață, compozitoare, actriță, designer de modă și producătoare. Aceasta a apărut în Girl Meets World, The Hate U Give, The Short History of the Long Road, Work It, Mean Girls și Clouds. Din punct de vedere muzical, artista are mai multe piese certificate cu discul de aur, cântând la multe festivaluri. În 2020, aceasta a fost inclusă pe lista “30 Under 30” a celor de la Forbes. În urmatoarea perioada, Sabrina va juca in Alice, o reimaginare muzicală a filmului Alice In Wonderland. Tot pentru acest an, artista a pregătit albumul de debut.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT