LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
smiley are piesa noua

we ❤️ music

Ce spunea Smiley despre piesele speciale! A lansat o melodie și un videoclip special pentru fiica lui

La 3 zile de când Gina Pistol a născut, Smiley a lansat o piesă specială, “Pînă la tine”, dedicată fiicei și iubitei lui. Dacă va mai amintiți ne-a acordat un interviu exclusiv, iar la întrebarea “Vei pregăti și o colaborare surpriză la care nu se așteaptă nimeni?, ne-a răspuns. “Eu așa sper. Întâlnirile artistice sunt drumuri noi către exprimări atipice și către mixuri inedite. Cât trăim, experimentăm, ne exprimăm în fel și chip pentru a provoca emoții. Voi ajunge, cred eu, și la categorii noi de public. Apoi a mai spus ca a fost inspirat din ce se intampla in viata lui si ca ne asteptam la piese speciale despre dragoste sau copilași.

smiley pina la tine
smiley pina la tine

“Sigur că vă puteți aștepta la asta, poate și eu aș zice la fel dacă aș fi în locul vostru, dar veți fi surprinși să regăsiți altceva. Copilașul va fi acasă, alături de tatăl și mama lui, iar artistul va da rând pe rând câte o haină bine cunoscută jos de pe el și va arăta ceva autentic, dar neașteptat. Eu îmi doresc să dați click pe link și să vă lăsăți surprinși”, a spus juratul de la “Romanii au talent”.

smiley
smiley

„Inima mi-a zis că ai sosit/ Cine-s eu să o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit./ Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine”, sunt parte din versurile refrenului piesei „Până la tine” prin care Smiley își marchează emoționantul început al vieții în 3.  „Cu un videoclip în care apare într-o expoziție de tablouri care-l surpind în cele mai importante momente din cariera lui artistică, Smiley montează pe peretele vieții sale cea mai recentă si emoționantă schiță, care le încununează pe toate celelalte de până acum. „O să iei tot din ce sunt și o să mă faci mai mult”, este convingerea lui Smiley încă de la prima întâlnire cu cea mai mare dragoste din viața lui.

Smiley - Pana la tine
Smiley – Pana la tine

„Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă și mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic și că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici și metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere și o premieră să lucrez direct cu Smiley în relația de regizor-actor și suntem foarte bucuroși de ce am realizat”, a declarat artistul Dorian care semnează regia clipului „Până la tine”, alături de Nicu Drăgan ca editor și director de imagine.

O coproducție Cat Music și HaHaHa Production, cu muzica și versurile compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, cu clipul regizat de Dorian, împreună cu Nicu Drăgan și producția muzicală realizată de Florin Boka, Lucian Nagy și Roland Kiss, „Până la tine” este un fel de „bun venit” pe lume pe care doar un artist are privilegiul de a-l spune.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT